Campioane in sport au gatit la Barbizon

5 Septembrie 2013 | Noutati

Cooking show la Pullman 5In continuarea competitiei gastronomice “What’s Cooking @ Barbizon”, patronata cu entuziasm, caldura si inspiratie de Cristina Chiriac, director general al World Trade Center Bucuresti, in seara zilei de joi, 29 August, s-au intrecut alte  trei  personalitati, de aceasta data din lumea sportului.

Campioane de talie mondiala, Ruxandra Dragomir – tenis, Ana Maria Branza – scrima si Monica Rosu – gimnastica,  au concurat in bucataria restaurantului Barbizon, recunoscut pentru atmosfera si preparatele steak de elita, asistate de chef-ul Barbizon, Dumitru Bucsa.

Sportivele au combinat in bucatarie mai multe stiluri, fiind oferite invitatilor pentru degustare preparate cu influente romanesti, frantuzesti si asiatice. Acestia au savurat traditionala salata de vinete si de icre, friptura de porc, deliciosul piept de curcan cu legume si orez cat si inovatorul somon aromat, sau renumita panna cotta.

Invingatoare a fost desemnata Ana Maria Branza, care a gatit o salata Baby Spinach Surprise ce a starnit imaginatia si a primit cele mai multe voturi din partea celor 30 de invitati care au gustat din felurile gatite la bucataria Barbizon. Au fost alese felurile castigatoare dupa indelungate deliberari si intrebari atent adresate celor trei sportive.

In ineditul format de eveniment, trei personalitati de marca intra in competitie, evident nu in domeniul in care s-au consacrat, ci in…bucatarie.

Prima  confruntare  a fost castigata de Dan Paul – presedintele Asociatiei Brokerilor, intr-o seara care a reunit trei personalitati din business si lumea financiara.

Acesta, impreuna cu Ana Maria Branza si cu laureatii viitoarelor editii vor participa in decembrie la  evenimentul final, in care se vor intrece invingatorii, iar premiul va fi o excursie la unul din hotelurile lantului Accor, unde marele castigator va primi lectii de gatit de la un renumit chef.

,,Competitia intre cele trei sportive a fost la fel de incitanta ca si aceea intre oamenii de afaceri. Scopul evenimentului este de a pune la incercare, in bucatarie, personalitati unanim recunoscute pentru alte aptitudini si, de ce nu, de a le trezi un mare apetit de afirmare  acestor personalitati, intr-un cadru destins si placut, creat de atmosfera de la Barbizon”, a declarat Cristina Chiriac, director general World Trade Center Bucuresti, societate care are in portofoliu Pullman Bucharest World Trade Center si restauranul Barbizon.

(comunicat de presa)