Ce restaurante sunt deschise non-stop în București

21 decembrie 2018 | Locuri cool

O ieșire în căutarea unui restaurant deschis non-stop în București se poate transforma într-o misiune destul de dificilă. Variantele nu sunt numeroase, însă ele există. Dar trebuie să fii pregătit oricând pentru o mică aventură. Există posibilitatea să fii surprins de locul în care ai să ajungi.  În orice caz, dacă te prinde noaptea până târziu în oraș, încearcă una din variantele de mai jos.

 

Restaurant Mărgineni

E un restaurant cu specific tradiţional românesc pe Şoseaua Fundeni 185. Ce a început ca o mică terasă de cartier s-a transformat într-un local de trei etaje, cu design modern, potrivită pentru evenimente festive. Între timp, bucătăria a primit un upgrade cu varietăţi internaţionale şi poate fi un loc de adăpostire pentru locuitorii din sectorul 2 pe timp de noapte, fiind deschis non stop.

 

Pui de Urs

E un restaurant de cartier cu cramă și specific tradiţional cunoscut în tot oraşul. E amplasat pe Economu Cezarescu 42 din sectorul 6, însă de-a lungul timpului, Pui de Urs a atras oameni din toate zonele oraşului. Efortul merită. Atmosfera de petrecere e la ea acasă, porţiile sunt imense, iar chelnerii pregătiţi oricând să ajute.

 

Zet

Bucătărie italiană deschisă non stop în centrul oraşului, Palatul Justiţiei 60. Cei de la Zet se laudă cu reţete tradiţionale din Italia reinterpretate modern şi servite cu multă pasiune. Sea food, paste şi carne, la orice oră din zi şi din noapte. Atât în interior cât și în gărdina de vară.

 

Legere

E un bistro boem din centrul capitalei, la parterul hotelului Banat din Piaţa Rosetti. Numele te duce cu gândul la un program lejer, de vară, însă în realitate e inspirat din personajul Paul Leger din filmul Arizona Dream. Dacă ai noroc, legenda spune că poţi găsi un regizor faimos din România când cântă la pian tărziu în noapte la Legere. În timpul săptămânii au loc diferite evenimente, de la colecţii de fotografii şi până la concerte rock.

 

Dristor Doner

Destinaţia finală a multor nopţi de zbenguit în cluburile din Bucureşti. Dristor Kebap şi-a câştigat renumele de-a lungul anilor şi s-a extins cu locaţii în tot oraşul. Dristor Kebap îi hrăneşte pe petrecăreţii oraşului care vin flămânzi de la chefuială şi care stau la cozi lungi pentru o shawarma răcorită cu ayran sau limonadă. Locația din Tineretului a fost upgradată cu un spațiu imens cu décor modern de inspirație americană.

 

Hanul Drumeţului

Loc de petreceri şi artă culinară românească din Drumul Tabarei. Hanul Drumeţului şi-a schimbat designul de cabană şi a trecut la linii moderne din lemn şi lumini de ambianţă, însă platourile au rămas la fel de mari, iar atmosfera asemănătoare. O să fim drepţi. Aici mergi dacă îţi place să te ghiftuieşti şi să arunci cu banii la propriu pe dedicaţii şi lăutari.

 

La Gil

Restaurant de cartier cu terasă amplasat în Băneasă, lângă aeroport şi famioşii mici de La Cocoşatu. La Gil funcţionează şi ca salon de nunţi sau alte evenimente festive. În mod normal e deschis până târziu în noapte şi te aşteaptă cu mâncare românească pentru suflet. Micii de aici rivalizează cu cei ai vecinilor.