Cea mai buna pereche la masa: vin & BBQ

3 iunie 2016 | Noutati

Din iubirea pentru vin in toate formele lui, la Chefs Experience, restaurantul de pe Calea Floreasca 55, se organizeaza evenimente ce vin in ajutorul celor care si-ar dori sa stie mai multe despre cum se face, cum se consuma si alaturi de ce preparate culinare este cel mai potrivit vinul.

cover_2 (3)

Marti, 14 iunie, de la ora 19:00 in cadrul evenimentului Meet The Makers, se intorc la Chefs unii dintre cei mai renumiti producatori de vinuri din Romania – Mosia de la Tohani.

Acestia va vor oferi o experienta memorabila: o degustare de vinuri in care va vor impartasi din experienta lor in arta de a face vinuri si va vor indruma in alegerea celui mai potrivit sortiment pentru preparatele la gratar de la Chefs, unele dintre ele fiind pregatite de irlandezul Edwin, dupa retete traditionale. Asa ca, nu pierdeti ocazia de a cunoaste mai bine vinul si povestile frumoase din jurul lui alaturi de prietenii vostri intr-o seara de marti, vara.

meniu_fb_RO (1)
De-a lungul anilor, produsele Mosia de la Tohani s-au bucurat de aprecieri atat in tara cat si la nivel international, deoarece aceste vinuri au fost binecuvantate de toti factorii naturali si climatici pentru a satisface cele mai inalte standarde.

V-am trezit interesul? Sunati-va prietenii si hai la un gratar stropit din belsug cu vinuri alese.

Detalii eveniment.

Rezervari la 0723 856 916 si pr@chefsexperience.ro.