Ciorbite in asteptare pentru oamenii nevoiasi, la un restaurant din Bucuresti

23 octombrie 2015 | Noutati

Un restaurant din Bucuresti a avut idee foarte frumoasa de a-i ajuta pe cei nevoiasi, care nu-si pot permite o masa calda, prin programul „ciorbite in asteptare”, pe modelul „cafelei in asteptare”.

Acesta functioneaza astfel: clientii mai generosi platesc doua portii de ciorba (sau un alt fel de mancare), dar primesc doar una; a doua revine unui om nevoias, avand astfel parte de o zi mai buna, in care nu mai trebuie sa-si faca griji pentru ce va manca la pranz.

Iata ce au scris astazi pe Facebook, cei de la restaurantul La Strada Rustica:

Tot mai multi oameni au aflat de programul nostru cu ciorbitele in asteptare ! Omul acesta a locuit pana de curand intr-o baraca langa patinoarul national, dar de cand s-au apucat de renovare a fost evacuat. El cu siguranta are nevoie de mancare.

ciorbite in asteptare
Ciorbita in asteptare // sursa foto: Facebook

De asemenea, se pare ca programul da roade si din ce in ce mai multi oameni dau o manca de ajutor.

Astazi am primit de la 3 anonimi suma de 300 de lei. Acestia si-au exprimat dorinta ca acesti bani sa ajunga la oameni nevoiasi sub forma de mancare gatita. Mutumim din suflet!

Strada Rustica // sursa foto: Facebook
Strada Rustica // sursa foto: Facebook

Este o initiativa foarte frumoasa si pe care ne-am dori s-o vedem in cat mai multe restaurante din Bucuresti si nu numai.

Un share ar face ca aceasta informatie sa ajunga la cat mai multi oameni care pot sa-i ajute cu o „masa in asteptare” pe cei care nu si-o pot permite. Sharing is caring!