Coffee Lovers – intalnirea iubitorilor de cafea

22 aprilie 2015 | Noutati

coffee lovers eveniment iubitori cafea bucurestiCOFFEE LOVERS 2015 da intalnire tuturor iubitorilor de cafea. A patra editie a Salonului International al Cafelei se va organiza in perioada 23 -26 Aprilie 2015, pavilionul C3 al complexului expozitional RomEXPO.
Coffee Lovers este singurul eveniment de acest fel din Romania si isi propune sa aduca impreuna producatorii si importatorii de cafea si produse conexe, nationali si internationali. In cadrul evenimentului se vor organiza training-uri, workshop-uri si conferinte legate de acest segment de piata.
Iubitorii de cafea din Romania sunt invitati sa deguste diferite sortimente de cafea de cea mai buna calitate preparate de cei mai buni barista din Romania, care printre altele vor face si demonstratii impresionante de Latte Art.
SCAE Romania va organiza si in cadrul COFFEE LOVERS – Campionatul National de Barista, competitiile organizate pentru a alege finalistii ce vor reprezenta Romania la campionatele mondiale de barista Gothenburg Suedia in perioada 16- 18 Iunie 2015 (Brewers Cup, Latte Art, Coffee in Good Spirits, Roasting Championship, Cup Tasters Championship).
Campionatul National de Barista va fi alcatuit din 5 competitii: Latte Art, Coffee in Good Spirits, Brewers Cup, Cup tasting, Roasting Championship la care vor participa profesionisti ai cafelei si nu numai.

Detalii eveniment.