Cum arata barul oamenilor frumosi, interzis oamenilor urati

7 octombrie 2016 | Noutati

Un site de matrimoniale din State, Beautiful People, isi deschide un bar in care poti intra doar daca esti frumos / frumoasa.

Barul va fi un fel de extensie a site-ului si va servi ca un VIP room pentru cei binecuvantati de Afrodita.

Insa, din moment ce frumusetea este o chestie subiectiva, n-avem cum sa nu ne intrebam cine va face selectia clientelei.

bar
Beautiful People // sursa foto: independent.co.uk

Ei bine, se pare ca persoanele care vor dori sa intre in bar vor trebui sa fie aprobate de un juriu format din 10 modele si antrenori de celebritati (se pare ca exista si asa ceva).

Ideea mi-a venit ca transpunere in realitate a site-ului. Chiar daca intr-o lume ideala intr-un bar ne-am uita dupa persoanele cu un spirit sau suflet frumos, lucrurile nu stau asa in realitatea in care traim„, a spus Greg Hodge, fondatorul.

3
VIP room // sursa foto: independent.co.uk

Principiul fundamental al naturii umane este ca ne dorim sa fim cu cineva de care suntem atrasi fizic. Cred ca frumusetea este subiectiva, dar cea mai mare problema a internetului este ca oamenii nu sunt sinceri atunci cand isi completeaza profilele„, a mai adaugat Greg.

2
VIP room // sursa foto: independent.co.uk

De fapt, tot acest concept nu este deloc atat de „profund” / „spiritual” pe cat vrea fondatorul site-ului de matrimoniale sa para. Este pur si simplu o chestie superficiala pentru oameni superficiali.

Da, ni s-a reprosat ca ar fi discriminatoriu. Insa, ce pot spune, e barul nostru.

1
VIP room // sursa foto: independent.co.uk

Membri site-ului de matrimoniale trebuie sa urce pe site poze cu ei, din fata, profil si in costum de baie, iar daca se inscriu in tiparul de frumusete promovat de acest site, primesc automat si permisiunea de a intra in bar, fara a mai fi jurizati la intrare.

Site-ul de matrimoniale The Beautiful People este prezent in 120 de tari si, puteti sta linistiti, la intrarea in bar nu esti discriminat in functie de cetatenie, pentru ca „frumusetea nu are granite”.