Doi bucatari de origine hawaiana intr-un spectacol culinar in Romania

25 august 2016 | Noutati

Unul dintre marile restaurante japoneze din Bucuresti devine gazda unui mare festival culinar. Astfel, in perioada 1-4 septembrie, pentru prima oara in Romania, doi dintre cei mai renumiti Chefi Benihana din intreaga lume, Chef Kevin si Chef Barry, de origine hawaiana, se vor afla la prima lor vizita in Bucuresti, in cadrul unui turneu mondial in toate locatiile Benihana din lume si vor oferi un spectacol inedit de dans si jonglerii, imbinat perfect cu bucataria autentica japoneza.

benihana

Pe parcursul celor 4 zile de festival, cei doi Chefi vor oferi oaspetilor un show exclusiv, cu momente artistice unice si atmosfera exotica care au facut brandul Benihana renumit la nivel international pentru spectacolele sale culinare. Maestri ai show-urilor live Teppanyaki, Chef Kevin va incanta audienta cu jongleriile sale speciale cu boluri de orez pe ritmuri specifice hawaiene, iar Chef Barry va completa experienta oaspetilor cu jocuri si giumbuslucuri ale ingredientelor si preparatelor traditionale japoneze.

In cadrul festivalului, oaspetii se vor bucura si de doua meniuri Teppanyaki la preturi speciale, cu preparate Benihana diverse, ce pun accent pe gustul inconfundabil japonez si pe preparate sanatoase ce au la baza fructe de mare, muschi de vita, legume si orez pregatite pe plita incinsa si traditionala supa de ceapa.

Situat in centrul Bucurestiului, la primul etaj al Hotelului Sheraton Bucuresti, restaurantul Benihana face parte din celebrul lant international ce reuneste sub umbrela sa peste 20 de restaurante cu bucatarie japoneza si specific Teppanyaki din 14 tari. Benihana Bucuresti este o prezenta unica pe piata locala de fine-dining, datorita conceptului sau original de “eatertainment” pe care il propune oaspetilor. Mancarea este pregatita la mesele teppan intr-un spectacol ce include jonglerii, efecte speciale si o interactiune permanenta cu Chefii.