Duminica – zi de relaxare si rasfat la Sunday Scoici vs Burgers!

19 ianuarie 2017 | Noutati

Duminica este o zi de relaxare, o zi pe care o petrecem alaturi de cei mai dragi noua: copii, parinti sau prieteni. Iar pentru asta, Chefs Experience revine cu o propunere greu de refuzat!

In fiecare duminica, esti invitat la masa alaturi de familie sau prieteni pe Floreasca 55.

cover_FB_boost (1)

Cei mari pot alege dintre mai multe tipuri de burger si preparate din scoici proaspete, iar cei mici vor fi rasfatati cu un meniu special, din partea casei, si se vor distra de minune alaturi de Elsa, personajul principal din filmul Frozen.

Prichindeii vor avea parte de jocuri interactive intr-un spatiu special amenajat: atelier de colorat, atelier de desenat si exercitii de imaginatie.

In plus, daca esti fan burger, trebuie sa incerci si noul burger, pe care il gasesti doar duminica, la Chefs, intre orele 13:00-17:00! Tower burger-ul este unul super apetisant, cu chifla neagra (cu Nero di Seppia), carne de vita, branza Cheddar, bacon, ou si inele de ceapa in Panko!

15440401_389295518078718_8440455979631733557_o  
Tower Burger

 

Cei care doresc preparate mai light pot opta pentru delicioasele scoici facute dupa reteta lui Chef Scarlatescu sau pentru alte scoici pregatite de cei de la chefs Experience.

Asa ca lasa grijile deoparte pentru cateva ore! De cei mici se ocupa animatorul de la Chefs experience, cat tu te relaxezi si iei masa in liniste!

Afla detalii.

 

Meniul evenimentului: 

meniu_RO (2)