Farsa care-i face pe angajatii restaurantelor sa-si sparga singuri geamurile

12 aprilie 2016 | Noutati

In Statele Unite o farsa face ravagii prin vitrinele restaurantelor Burger King.

Iata cum functioneaza: managerii localurilor primesc un telefon, apoi angajatii ies afara si incep sa sparga cu entuziasm geamurile restaurantului.

Puteti sa radeti cat vreti, dar saptamana trecuta 3 restaurante Burger King au avut parte de aceasta farsa, iar pagubele inregistrate pana acum se ridica la 35.000 de dolari.

Deci, ce ii face pe angajatii de la Burger King sa se comporte ca in clipul de mai jos?

https://www.youtube.com/watch?v=MRWRHSMq9xI

Se pare ca cei care fac farsa se recomanda ca fiind pompieri si le spun managerilor localurilor ca au depistat o scurgere mare de gaze in restaurant si, pentru a evita pericolul de explozie, angajatii trebuie sa sparga toate geamurile, pana cand la fata locului va ajunge un echipaj care va remedia situatia.

Nu doar restaurantele Burger King au fost vizate de aceasta farsa, dar si alte doua restaurante din lanturile Jack in the Box si Wendy’s.

Farsorii ar putea petrece o buna perioada de timp dupa gratii si ar putea fi nevoiti sa plateasca despagubiri restaurantelor care le-au cazut in plasa. Asa ca e mai bine sa nu va intrebati ce s-ar intampla daca cineva ar face aceasta farsa si in Bucuresti.