Idei pentru decorarea unui restaurant cu accesorii vintage de bucatarie

29 ianuarie 2016 | Noutati

In ultima vreme, decorul unui restaurant a capatat un loc mult mai important pe lista prioritatilor proprietarilor. Am vazut acest curent si in Bucuresti unde restaurantele au inceput sa-si spuna povestea prin design-ul ales.

Astfel, atunci cand am dat peste niste imagini cu accesorii vechi de bucatarie folosite pe post de obiecte de decor interior, ne-am gandit cat de bine ar arata acestea si in anumite restaurante din Bucuresti. Mai exact:

 

Razatoare vechi pe post de surse de iluminat. Ar arata perfect intr-un restaurant italian unde parmezanul e topping de baza.

accesorii 1

 

Dopuri de vin pe post de mini ghivece pentru plante de interior. Cat de bine ar arata acestea intr-un wine bar din Bucuresti?

accesorii 2

 

Facalete pe post de cuier. Hainele ar fi mult mai fericite agatate-n acest cuier dintr-un restaurant la care sa gasiti placinte delicioase.

accesorii 7

 

Polonicuri vechi pe post de suport pentru lumanari. Ar merge de minune intr-un restaurant international mic, un loc intim si romantic unde supa e obligatorie.

accesorii 5

 

Strecuratoare vechi pe post de surse de iluminat. Ar fi decoratiunile perfecte pentru peretii unui restaurant italian traditional, o mica trattorie cu muzica italieneasca veche.

accesorii 4

 

Furculite jucause pe post de cuier. Ar fi elementele decorative perfecte pentru un restaurant frantuzesc in care vintage-ul e intotdeauna la moda.

accesorii 6

 

O cafetiera pe post de terariu decorativ. Daca tot avem atatea cafenele care folosesc espressor, air press si alte ustensile moderne, aceasta cafetiera ar arata perfect intr-un loc in care cafeaua este elixirul clientilor.

accesorii 8

 

Tocatorul vechi poate fi reutilizat, devenind suportul inedit pentru tableta pe care clientii pot vedea meniul sau pot sta pe Facebook si Instagram. Decor perfect pentru un restaurant urban, e clar.

accesorii 3

 

Voua ce accesorii vechi de bucatarie v-ar placea sa mai vedeti in restaurantele din Bucuresti?

 

sursa imagini