O poveste frumoasa cu un bistro si produsele de la micii furnizori locali

20 ianuarie 2016 | Noutati

Bistro de l’Arte din Brasov ajunge sa fie personaj in diverse povesti frumoase. Acest mic bistro a fost printre primele locuri participante la o initiativa generoasa cu denumirea de „cafea in suspendare”: clientii puteau sa cumpere o extra cafea, un extra preparat, pe care cei de la bistro il puneau deoparte pentru o persoana mai amarata. Astfel, persoanele intr-o situatie materiala nefericita puteau sa beneficieze de o masa calda, de o cafea sau de-un ceai.

bistro

Acum, acelasi bistro a anuntat si lista furnizorilor locali, mici producatori din Romania care se asigura sa livreze la Bistro de l’Arte produse naturale, sanatoase, ingrediente d-alea cu gust. Mesajul bistro-ului:

Bistro de l’Arte se mandreste cu furnizorii sai. Incercam sa cumparam o parte insemnata din materia noastra prima de la furnizori locali. In noul meniu, din 1 februarie, vom marca prin (**) produsele provenite de la mici producatori, manufacturieri sau fermieri din apropierea Brasovului sau din sate transilvanene.

Va invitam si pe dumneavoastra, acasa sau in calatoriile pe care le faceti sa cumparati produse locale. Doar asa putem contribui la pastrarea traditiilor.

Dintre produsele locale regasite la bistro, echipa din Brasov mentioneaza, prin imagini, urmatoarele:

 

Abia asteptam sa vedem noul meniu de la Bistro de l’Arte si speram sa gaseasca cat mai multi furnizori locali.

Voi ati fost in acest bistro din Brasov?

Mai multe despre Bistro de l’Arte

Descopera si cele mai frumoase restaurante din Brasov.