Picnic in Gradina Botanica

14 iunie 2016 | Noutati

Vara, sezonul picnicurilor e in toi. Cei de la Bacania ROD au inceput seria picnicurilor de mai devreme, urmand ca duminica aceasta, pe 19 iunie, sa mute activitatile cu paturica pe iarba in Gradina Botanica, de la 10 dimineata.

picnic 3

 

Detaliile despre acest nou Picnic RODnic le aflam de la ei:

Pentru ca vazul va fi rasfatat de frumusetea Gradinii Botanice, noi ne-am propus sa va bucuram gusturile :). Venim pregatiti cu bunatati preparate dupa retete autentice romanesti, din ingrediente curate: sandvisuri cu pastrama din piept de curcan, muschi de porc si paine cu ulei presat la rece, lasata la dospit peste noapte, zacusca, dulceturi, siropuri aromate si cozonac din Bucovina.

picnic 2

Surpriza pentru cei mici vine de la prietenii nostri, Cercetasii Romaniei: unitatea de temerari Cercetasii Ciresarii din cadrul Centrul Local Dimancescu Bucuresti. Sub aripa principiilor fundamentale ale metodei scout si pentru ca toti cercetasii sunt prieteni cu natura, temerarii ii vor implica pe micii vizitatori in diverse activitati recreative si educative.

Voi aduceti paturici, palete de badminton sau orice alte jocuri de care sa va bucurati in aer liber si sa petreceti o duminica relaxanta. Cu mic, cu mare, noi va asteptam 🙂

picnic

Intrarea in Gradina Botanica se face pe baza de bilet.

Preturile pentru accesul in spatiile exterioare ale Gradinii Botanice sunt:
Pret intreg – 5 lei
Pret redus* – 2 lei
*Bilete reduse sunt valabile pentru: pensionari, elevi si studenti.

Pentru a va putea aseza paturica in zona delimitata pentru picnic nu se percepe taxa de participare, iar bunatatile marca Bacania ROD pot fi achizitionate contra cost de la standul special amenajat.

Regulile generale de vizitare a Gradinii Botanice prevad faptul ca asezarea pe iarba nu este permisa, astfel ca, pentru buna desfasurare a evenimentului, va rugam sa respectati zona special rezervata pentru picnic si sa va asezati paturile doar in locurile delimitate. Spatiul de desfasurare a evenimentului se va ocupa pe principiul primul venit, primul servit, iar locurile sunt limitate. Va multumim tare mult pentru intelegere. Sa petrecem cu bine 🙂

Detalii eveniment.