Rasfat culinar by Chef Scarlatescu

17 februarie 2017 | Noutati

Joi, 2 Martie, Chef Scarlatescu – cunoscut de publicul din Romania drept cel mai exigent jurat al emisiunilor de gatit – propune o experienta deosebita gurmanzilor si iubitorilor de inedit. Acesta va invita la Chefs Experience, restaurantul de pe Floreasca 55, sa participati la „Chefs Table” – un concept gastronomic nou, ce ofera participantilor o experienta culinara cu totul deosebita.

cover (2)

Evenimentul se va desfasura intr-o atmosfera eleganta, dar totodata relaxata, unde cei maxim 30 de participanti vor fi rasfatati cu mai multe feluri de mancare, prezentate si gatite de insusi Chef Catalin Scarlatescu.

Maestrul bucatar promite o experienta culinara de neuitat, tinand insa secrete preparatele ce vor fi degustate de cei prezenti, tocmai pentru a-i surprinde si incanta cu retetele sale.

_BUN3399JPG
Recomandam celor interesati sa isi faca rezervarile din timp, deoarece sunt doar 30 de locuri disponibile.

Pretul meniului pentru acest eveniment, Chefs Table by Catalin Scarlatescu, este de 450 lei/persoana. Acest pret include: intampinarea participantilor cu cate un pahar de sampanie Moet, meniul format din 5 preparate pregatite de Chef Scarlatescu, wine pairing facut de un somelier, cu vinuri remarcabile, cu punctaj foarte mare in sistemul Wine spectator/Wine Enthuziast sau James Suckling si un desert spectaculos facut in fata participantilor la dessert station.

In plus, niciun participant nu va pleca fara o amintire de la acest eveniment. Cei de la Chefs Experience v-au pregatit o tombola cu premii pentru toti.

_BUN3112JPG

Rezervarile se pot efectua doar prin plata unui avans de 200 lei/persoana la receptia restaurantului Chefs Experience pana pe 24 februarie, inclusiv.

Restul sumei se va achita in seara evenimentului.

Rezervari: Evelina Dusmanescu (PR Manager) – 0723 854 523

Afla detalii AICI.