Restaurant Club Madame Pogany

Vizualizari 26.409 Vizualizari 
Comentarii 19 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Urbana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 30 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Madame Pogany este un concept urban modern care a a carui poveste a inceput in Octombrie 2010. nevoie.

Au trecut mai bine de 5 ani de zile de cand Madame Pogany CLUB face parte din elita locatiilor de clubbing din Bucuresti. Eclectici, deschisi la nou si curiosi, la Madame Pogany CLUB dorim sa ne pastram publicul de weekend, pe voi toti cei care ati aderat la politica noastra muzicala: ceea ce ne place noua are intotdeauna prioritate in fata tendintelor celorlalti.

Programele de club sunt mereu diverse, sofisticate si combina mereu headlineri internationali consacrati ca Zwettw, Nhan Solo, MoonWalk, Robotnick, Jimpster, Superlounge, Federico Locchi, Shur-i-kan, Bluford Duck, LoveBirds cu cei mai buni artisti romani ai momentului: Adrian Eftimie, Dj Optick, Raoul Russu, The Model, OK Corral, MoonSound sau Radu Crisan.

Astfel, de mai bine de 5 ani cu ocazia petrecerilor de weekend cu muzica electronica ne aplicam semnatura originala pe mainile si in sufletul celor care au stiut dintotdeauna unde sa se distreze.

Inevitabila scena avangardista de evenimente la Madame Pogany CLUB iti regasesti in fiecare weekend "mojo-ul", energia si cheful de distractie.

Ne (re)vedem in weekend!

Pe scurt28503

Radu Rosetti a introdus cu Madame Pogany un concept indraznet pentru piata bucuresteana, care e o noutate doar la noi, pentru ca in tarile vechi din Europa e des intalnit. Ocupa parterul sub forma unei hale industriale mari al unui bloc nou de birouri de langa Complexul Floreasca. Cea mai mare parte a meniului nu e fixa, se schimba zilnic in functie de "inspiratia" celor de la Madame Pogany si de ce gasesc pe piata. Am scris mai multe in recenzia facuta la cateva zile da la deschidere, e posibil sa se mai fi schimbat din lucruri la Madame Pogany, probabil ca in bine, pentru ca omul acela (de Radu Rosetti vorbesc) pare sa aiba niste reflexe solide in ale restaurantelor. E un loc de urmarit si de vizitat, fara indoiala. (GB)

PS: Tocmai a trimis cineva un mesaj ca proprietarul restaurantului e Dinu Patriciu, si nu Radu Rosetti, care e doar angajat (director general).

Pe larg

Nu incape nicio indoiala, logica nu pare sa fie socotita un lucru necesar de catre patronii de restaurante din Bucuresti. Sau, poate ca cei mai multi isi fac restaurantele nu ca sa castige bani cu ele, ci doar ca sa-si satisfaca orgoliul, sa le arate celor din jur ca ei pot sa deschida un restaurant « de lux » chiar si acolo unde acest lucru nu are vreo noima si le lasa o gaura adanca in buzunar.  Oricine isi face un restaurant, oriunde ar fi el de-a lungul si de-a latul Europei, sau chiar peste mari si tari, stie ca oamenilor le plac bistrourile si restaurantele pline si vesele, ca le place sa stie cine patron e si cum arata acel om, ca vor sa-l vada pe acolo, ca prefera ca banii lor sa nu ingroase conturile vreunor mafioti sau interlopi, ca vor ca personalul sa fie prietenos si ca vor sa poata vorbi cu ei de la egal la egal daca au chef, ca vor sa poata manca rapid daca se grabesc (mai ales la pranz), sau sa stea cu orele cand au chef, sa stie ca mancarea e mereu proaspata si facuta din lucruri proaspete (ceea ce inseamna, automat, ca nu pot fi decat cateva feluri, nu cu sutele), ca gasesc cel putin un fel sau doua care sunt foarte bune, poate cele mai bune din oras sau chiar din imprejurimi si ca acele feluri numai acolo sunt facute asa, pentru care merita sa strabata orasul ca sa vina cand li se face pofta, ca, pe de alta parte, gasesc in fiecare zi si cate ceva nou... lucruri din acestea pe care nici nu e nevoie sa le citesti in carti, e suficient sa te uiti putin in jur si sa-ti pui nitel mintea in functiune. Sau, si mai simplu, poti sa-i intrebi pe cativa oameni ce, cum si unde le-ar placea lor sa manance. Insa patronii restaurantelor de la noi sunt convinsi ca... citeste tot
Recenzii & Articole

Saptamana Restaurantelor: 16-23 mai   
Cristi Roman (May 2014)

39 de localuri s-au inscris pentru evenimentul culinar ce va avea loc în premiera in Romania timp de o saptamana, intre 16 si 23 mai in Bucuresti si care este organizat in parteneriat comun de Asociatia Romania Culinara (www.romania-culinara.ro) -  Top Hospitality - Star Chefs. Unele dintre ...
........................................................................................................ citeste tot


Cursuri de gatit la Madame Pogany   
(May 2011)

Societe Gourmet organizeaza saptamana viitoare, pe 8 mai, cursuri de gatit, sub gazduirea restaurantului Madame Pogany. Se urmareste initierea cursantilor in tehnicile gastronomiei asiatice. Participantii vor invata sa gateasca la abur folosind bambus-steamer-ul. Meniul va contine Dim Sum cu ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Club Madame Pogany

Banu Antonache 40, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Nici o legatura intre calitatea mancarii si preturile superpiperate. Pentru primele doua feluri de mancare alese mi se raspunde sec: “Nu avem”. Garnitura a fost servita rece, pastele ravioli deja intarite. Personalul – in nota generala, adica plictisit. Nu-l recomand mai departe.

Reply

Foarte fain locul, mancare buna, serviciu pe alocuri greoi, dar in general ok. Mie imi place Madame Pogany, chiar mult

Reply

Poate cam tarziu, dar am fost si eu, nu imi imaginez cum poate cineva rata un muschiulet de miel. Perosnal si ambient super, bucataria, praf. Pardon, cainelui meu i-a placut muschiuletul, dar el are dinti.

Reply

Atentie George si alti prieteni ai artelor culinare: Ca sa n-o lungim foarte mult: Radu Rosetti nu mai are de mult, de foarte mult timp, absolut nimic de a mai face cu Madame Pogany. Nici conceptul lui. Dar sa va spun povestea: Stau in zona, trec pe langa M. Pog. foarte des. Si azi m-am hotarat spontan sa mananc la pranz acolo, afara pe terasa, era cald si senin, toamna tarzie. Primul impact: Am fost, politicos, informat, ca energia electrica nu functioneaza si ca doar meniul zilei este disponibil. Nimic mai simplu: Am comandat meniul zilei, Ron 21,90. Ciorba de perisoare, apoi snitel de porc cu cartofi si legume la tigaie. Studiind si meniul a la carte, constat: Adio bucatarie urbana a la Radu Rosetti, mai degraba o fuziune Nicoresti + Trattoria Verdi. Al doilea impact: M. Pog. editeaza o revista proprie, cu acelasi nume. Plina numai de reclame, de toate felurile si culorile, dar cel mai tare a fost comentariul editorial, semnat cu poza de Ana si Razvan. Atata explozie de creativitate am intalnit rar, nu as recomanda citirea textului academicienilor romani, fara o supradoza prealabila de aspacardin. Dar vine ciorba, si??? Foarte buna. Apoi snitelul, foarte bun si el, ca si cartofii cu legume. Totul bine temperat si proaspat, foarte estetic servit. Al treilea impact: M. Pog. se vrea si club, deci te tzaraie in permanenta in timpul mesei de pranz un overkill de party-mix-dj-clubbing-music de te ia indigestia. Fratilor, poate noaptea, da” nu la pranz! Publicul? La fel cu tenta de “foarte, foarte special si aparte” ca si localul. Am platit, inclusiv o apa minerala mica de Ron 8,- si am plecat. Un chelner tanar, vadit plictisit, mi-a suierat, fara motivatie, printre dinti, de abia auzibil un “buna ziua”. Serios, chiar “buna ziua”. Despre “multumesc, mai poftiti pe la noi”, nici nu poate fi vorba. Sau face parte din concept. Dar a fost singurul nepoliticos, fetele au fost foarte amabile. Final: Serviciu prietenos pana la gomos si enervant, meniu de pranz absolut OK, ambianta chestie de gust. Pentru mine, Madame Pogany inca nu si-a gasit identitatea. Si nici dragostea vietii. Poate e inca prea tanara si nelinistita. Pana atunci, voi merge tot la “impinge tava gustos si bun”, alaturi la catava pasi, la Piata Floreasca. Dai un ban, da” stii ca face!

Reply

Aici e de mers pentru vinuri, o foarte buna selectie, la preturi cam mari totusi.
Cele 3 stele pt mancare sunt justificate, e un local mediu din punct de vedere al calitatii mancarii.
5 stele insa pentru amenajare.

Reply

Ultima oara cand am trecut pe acolo nu era niciun Razvan Cruceanu in bucatarie. E un Razvan Iliescu manager, dar in nucatarie chef-ul e Costi

Reply

Eu nu am sa mai intru niciodata aici. Am fost pe data de 29 februarie 2012 la o petrecere privata care a durat vreo 5 ore, a fost inchiriat tot salonul din partea stanga a localului. Mi-am uitat acolo ochelarii si un smartphone. A doua zi de dimineata, am avut o surpriza neplacuta…nici unul dintre obiecte “nu a fost gasit”. Reprezentantii localului mi-au comunicat ca ma suna. Ghici de cate ori au facut-o…niciodata. Asa ca, PAS.

Reply

Mancarea lasa muuult de dorit. Meniul are cate ceva din toate, dar nimic nu e dus la bun sfarsit. Se vede ca bucatarii nu sunt stapani pe ceea ce fac. Barul, in schimb, foarte misto. Bravo baieti!

Reply

mancarea de rahat

Reply

Am mancat la Pogany de cel putin 10 ori in ultimele 6 luni, am fost si in alte locuri cu preturi medii, mari si f. mari – la Pogany mancarea si atmosfera sunt mult peste media Bucurestiului, atmosfera e fresh, servirea e buna. Eu unul sper sa reziste cat mai mult.

Reply

Ar trebui totusi revizitat locul si actualizata recenzia.
Pentru ca dl. Roseti nu mai face parte din staff.
Si nici bucatarul neamt (care se va intoarce totusi din cate spun cei de acolo).
Succes in noul demers – Restograf.
Mara

Reply

Nu chiar.
Proprietari ai Anama Restaurant & Pub Srl (Madame Pogany): Ana Patriciu 5%, Mercadia Holland (Dinu Patriciu) 95%.

Reply

mie personal imi pare rau ca am ales acest loc pentru o mica aniversare…nici mancarea si nici serviciul nu se ridica nici macar la un nivel mediu…poate designul este oarecum reusit insa restul….va spun sincer dupa ce citisem in Viva si pe cateva bloguri despre el ma asteptam la cu totul altceva.
nu stiu ce si unde obisnuiti sa mancati in acest oras….dar acesta este un local mediocru cu preturi piperate” and very bad service”( asta pt. ca rezervarea telefonica pe care am facut-o a trebuit sa fie in limba engleza….”fara fite?’ WOW….

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


3 − two =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,