Restaurant Kunnai

Vizualizari 41.829 Vizualizari 
Comentarii 28 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Thailandeza
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Apr-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 144 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Copilului 6, BUCURESTI


0722.687.343, 0722.687.454

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

Restaurant exclusiv de nefumatori.

Kunnai este un refugiu cu specific Thai contemporan in inima Bucurestiului. Ne gasiti pe strada Copilului nr. 6, vis-à-vis de piata Domenii, in bulevardul Ion Mihalache (la 5 minute de Arcul de Triumf si la 10 minute de Piata Victoriei). O insula ascunsa a Thailandei moderne in mijlocul Europei de Est, Kunnai va ofera o varietate complexa de mancaruri Thai, create cu grija de catre Anne Ampawan si Chef Songrit.

Kunnai inseamna “Doamna Moderna”, o denumire dinamica pentru lumea actuala iar esenta conceptului poate fi rezumata la: un décor unic, simplu si in acelasi timp uluitor care sa iti acompanieze experienta culinara si care sa te duca intr-o calatorie Thailandeza de neuitat. In designul Kunnai se regaseste amprenta creativa a pictorului si artistului Aran Chankasem si a echipei StudioQube Bangkok.

In compania unei selectii fine de vinuri si a unei selectii diversificate de bauturi tropicale, Kunnai porneste de la traditia culinara Thai si creaza un meniu contemporan care permite atat cunoscatorilor mancarii bucatariei Thai cat si novicilor sa aiba parte de o experienta culinara inedita.

Kunnai este deschis de luni pana duminica (12:00–24:00). Reservations: 0722687343 – 0722687454 sau [email protected] www.facebook.com/kunnairestaurant

Kunnai is a Thai contemporary cuisine retreat in the heart of Bucharest and is conveniently located in Strada Copilului 6, facing a quiet and beautiful children's park. A hidden piece of modern Thailand in the midst of Eastern Europe, Kunnai offers you an intricate variety of Thai dishes, carefully designed and crafted by Anne Ampawan and her Chef Songrit. Kunnai means "Modern Madame", a dynamic designation for today's world. And this is the essence behind Anne Ampawan Kunnai's concept: a unique content of simple yet stunning decoration to accompany your culinary experience and bring you to a Thai journey that you will never forget. Kunnai was designed with the creative support of renowned painter and artist, Aran Chankasem, and the team of StudioQube Bangkok. Together with a fine and carefully selected wine list and a wide selection of tropical drinks, Kunnai embraces traditional Thai cooking and creates a contemporary menu, which allows both Thai food connoisseurs and novice to enjoy an exquisite culinary experience.
Pe larg

Mancatul la negru

Kunnai e un restaurant despre care s-a facut ceva valva in oras, probabil ca in urma unei campanii platite catre vreo agentie de facut agitatie. E un restaurant nou, bine facut, o investitie consistenta, asa ca au toate motivele sa faca asta. Kunnai ocupa o bucata din parterul unui bloc nou si modern, construit in spatele complexului sportiv Ciresarii (Parcul Copilului). Nu stiu de ce acolo, probabil ca a fost vreo favoare imobiliara, pentru ca altfel nu imi explic. Amenajarea si decorurile sunt in stilul oriental modern: culori intunecate peste tot, oriunde te uiti vezi negru in fata ochilor, multa lumina artificiala. Mie nu mi-a placut deloc, abia asteptam sa termin de mancat si sa ies afara la aer. Am pus nota maxima la ambianta, totusi, pentru ca la lume place asta, asa sunt locurile si vremurile. Mancarea e... citeste tot
Localizare Restaurant Kunnai

Copilului 6, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




am fost astazi la kunnai (duminica, la pranz, pe la 12:30), trei persoane, in ideea (alimentata de anumite comentarii de pe acest site) ca poate o sa avem noroc. Concluzia ? o sa mai revenim cu certitudine. Ambianta tine de gust; noua ni s-a parut rezonabila si mai ales linistita, desi restaurantul s-a umplut pana pe la ora 13. Multi clienti asiatici. Nu am vazut plante de plastic, baia era curata, ospatarul era politicos si nu incearca sa ne fie prieten sau mentor – adica exact ce era de asteptat de la categoria de resaturant pe care o sugereaza preturile (ceea ce este rar la noi, unde putini investesc in educatia corespunzatoare a personalului de servire). Atent: de indata ce paharul de apa se golea (nu, nu am baut vin, era devereme si cald) era alaturi sa il umple.
Mancarea ne-a placut; nu stiu cat era de autentic thailandeza si, sincer, nici nu ma intereseaza; noi ne-am dorit o experienta personala agreabila si intrucatva exotica. A fost servita rapid si era fierbinte; nu inteleg de ce sunt persoane care se plang de marimea portiilor. Noi trei am luat doua aperitive si trei portii de mancare; doi dintre noi nu am putut manca decat jumatate din felul de baza – pentru ca am vrut sa impartim si un desert. Restul l-am primit la pachet – maniera americana, care mi se pare foarte decenta.
Pentru ca eu nu am vrut cafea si pentru ca oferta de ceai mi s-a parut cam saracacioasa (asta ar fi un minus) ospatarul mi-a propus un ceai de ghimbir (preparat cum trebuie, cu bucati de ghimbir si adus in ceainic de portelan), transformand astfel minusul intr-un mare plus.
Una peste alta, experienta a avut un pret corect fata de calitatea mancarii, locatie si serviciu, a fost agreabila si va fi repetata de noi.

Reply

Preturi absolut scandaloase. Nu inteleg de ce, din toate capitalele europene, inclusiv est-europene, la Bucuresti s-au adunat toti proprietarii de restaurante etnice smecheri: preturi fara legatura, cantitativ si calitativ, cu mancarea, ingrediente nesanatoase dar ieftine (e.g. Toan’s care folosea monoglutamat de sodiu, fara sa anunte oficial).Se speculeaza tendinta bucurestenilor de a fi snobi dar lipsiti de experiente culinare autentice. Restograf contribuie, prin comentarii lipsite de profesionalism.

Reply

Am locuit trei ani in Thailanda, iar mancarea thailandeza este preferata mea! In toate vacantele in care merg in afara caut restaurante thailandeze, in aceste conditii pot spune ca am o opinie pertinenta despre bucataria thailandeza. O sa spun raspicat ca ambele restaurante de la noi sunt o gluma! Kunnai este un restaurant kitschos, care nu are nicio legatura cu traditia si bucataria thailandeza. Portile sunt minuscule si scumpe. Nu exista restaurant thailandez in lumea asta fara bere Singha (dau un exemplu pentru cunoscatori), aici nu au! In schimb au vinuri italienesti… Vesela nu are legatura cu bucataria thai, ci mai degraba cu cea italieneasca. Orezulul ti-l aduc ca la popota din armata, intr-o oala si ti-l arunca cu polonicul in farfurie, in loc sa ti-l puna in bol pe masa la fiecare portie. Dar asa inteleg sa faca afaceri, sa se zgarceasca la orez. Apa este 14 lei sticla la 330, intr-un loc unde mancarea este iute si trebuie sa bei apa. In general, apa la restaurantele thailandeze de peste tot din lume este din partea casei. Ospatarii sunt un fel de paznici, cam asa arata imbracati, si extrem de nepregatiti in ceea ce priveste bucataria thailandeza. Le-am solicitat sa-mi aduca niste phrik khi nu cu fish souce, si se uitau de parca ii injurasem. Cel mai prost tom yung goong mancat pana in prezent a fost la Kunnay, fara nicio legatura cu ce ar fi trebuit sa fie si, in plus, ti-l aduc si intr-un castron de supa minestrone! In general tom yung-ul e adus intr-un castron cu flacara, pentru a sta cald, si se mananca cu linguri specifice bucatariei asiatice, dar ce sa ceri? Inca un lucru, in orice restaurant thailandez ti se aduce un prosop imbibat in apa fiarta pentru a te sterge pe maini si pe fata, aici nu cred ca au auzit de asa ceva.
Ca si concluzie: daca n-ati mai mancat mancare thailandeza, nu-l incercati ca nu este ceea ce trebuie! Iar daca ati mancat dintr-un loc unde chiar este ce trebuie, imi dati dreptate cand spun ca nu-l recomand.

Reply

Am fost la Restaurantul Kunnai in 2013 cu niste prieteni. Ambianta este placuta, foarte “class” pentru un resto cu specific thai si chelnerii atenti si serviabili.
Mancarea este buna, adaptada la gusturile romanesti as zice. Adevarata bucatarie thai e mult prea picanta si in plus nu cred ca toate ingredientele sunt usor de gasit. Dar in general e un resto ok. Merita sa-i treceti pragul macar o data.

Reply

Trecand peste locatie, oricum nu trebuie sa fie toate restaurantele in aceeasi zona, restaurantul arata foarte ok. Clienti de toate felurile, unii cu pretentii altii dornici de o experienta noua. Tom yum, gust corect dar foarte saracacios si nu vorbesc aici neaparat de creveti. 30 de lei clar exagerat. In rest crevetii stir fried si noodlesii foarte buni. Chelnarii si vorbesc aici de dl. Razvan, dar nici ceilalti nu pareau prea diferiti, nu cunosteau denumirile in tailandeza, pareau ca se pricep mai bine la ciorba de burta si ceafa de porc. Nu mai spun de impertinenta. Aaa, desertul cu banana prajita la 30 ron, o mizerie.

Reply

Dar scrieti si ca apa plata e 14 ron , si nu e trecuta pe website. Huo.

Reply

Baiatul meu Matei (10 ani) este mare fan de mancare asiatica si in special Tai. Ordinea preferinteleor lui este Tai, Jap, Stake house… Nu ii place pizza dar e mare amator de peste si see food. Kunai este unul dintre restaurantele pe care le adora. Manacara este gatita pentru cei care au gusturi rafinate si care doresc un Tai cat mai putin alterat de arome europenizate. Gazda este atenta si primitoare in special pentru familii cu copii, chiar daca nu au feluri de mancare gatite special pentru ei. Vei aprecia si ambianta localului unde se vede ca s-a investit ceva. Optiunile pe lista nu sunt multe, semn bun in opinia mea pentru ca nu am incredere in restaurantele care se pretind bune doar prezentand o lista mare de feluri de mancare. Portiile nu sunt de genul celor pe care le lasi jumatate in farfurie. Calitate pentru bani eu cred ca este acceptabila. Clar sunt restaurante mult mai scumpe in Bucuresti unde mananci la aceiasi calitate. Pentru ca multi il compara cu Siam, un loc in care am mers si eu cu placere asi preciza doar ca restaurantul din aproprierea pietei Amzei este de tipul restaurantelor pentru consumatori cu pretentii moderate, printre care ma numar si eu dar nu mi-asi invita nevasta sau partenerii de afaceri sa luam cina acolo. Merge doar la pranz cu colegii sau prietenii apropriati.

Reply

    …se spune thai, sea food, steak house !! La felul cum scrii, cred ca faci parte din cei cu afaceri cu tarabe in piata sau flori de plastic…deci cu “partenerii de afaceri” cred ca mancati parizer cu mustar, asezate frumos pe ziar. Naspa…daca si analfabetii isi dau cu parerea !

    Reply

nu inteleg de ce comentariul meu nu a trecut. nu -i place cainelui?

Reply

Asa este!Totul in restauratie lasa de dorit: mancare proasta, servicii proaste. Cu ani in urma cand eram student am lucrat si eu ca ospatar la un restaurant din Bucuresti. Nici prea, prea, nici foarte, foarte, dar care exista si astazi. Intr-o zi m-a chemat patronul la el si mi-a spus ca s-a plans cineva de la o masa ca sunt prea morocanos. Cum seful stia ca nu este firea mea obisnuita m-a intrebat ce este cu mine. I-am spus adevarul! Aseara a murit tata, dar am venit la serviciu pentru ca stiam ca trebuie sa vin, altfel riscam sa imi pierd postul. Ca doar nu era autoservire si cineva trebuia sa serveasca la mese.
Sunt multi “destepti” care umbla in restaurante si de teapa lui Butunoiu si de teapa celor care fac comentarii “acide” pe siteul lui, numai asa ca sa se afle in treaba. Cand s-a plans acel client patronului ca sunt morocanos imi venea sa-i pun si eu ceva “acid” in mancare ca sa imi bat joc de el. Probabil ar fi meritat, dar nu am facut-o numai din respect fata de mine.
Restaurantul este locul unde foarte multi frustati vin sa isi arate “personalitatea”. Vin oameni care nu stiu sa foloseasca tacamurile, care sunt pe dinafara la cultura culinara, care nici macar nu stiu sa foloseasca toaleta, dar vezi Doamne sunt vip-uri si se poara arogant si total fara maniere, dar pretind de la tine sa le zambesti!
Butunoiu face aceasta cronica fiind in totala necunostinta de cauza. Pe vremea pe cand eram eu oaspatar, era unul Peter Imre care facea comentarii despre restaurante, dar nu era nici pe jumatate atat de pe dinafara. Daca-mi aduc bine aminte si Butunoiu a incercat sa scrie la un ziar, dar dupa cateva articole, cand a fost luat la bascalie, probabil ca i-au facut papucii. Asa ca face pe desteptul pe propriu site!
Sa scrii despre un om care munceste asa cat poate si cum poate, numai pentru ca nu iti place de mutra lui sau nu te linge pe tine (pe nu stiu unde), ca probabil ca a aflat in aceeasi zi “ca are sida” mi se pare……
Culmea ironiei a facut, ca dupa ce am terminat facultatea, sa lucrez la o firma, intr-un domeniu unde am intalnit vreo 2-3 clienti ai restaurantului unde fusesem ospatar. Dupa o perioada am vazut ce “campioni” erau ei in profesia lor care acum era a noastra si m-am gandit cum am putut eu sa servesc la masa astfel de retardati!
Ma mir ca pana acum Butunoiu nu a fost chemat de nimeni in judecata, de vreun restaurant pe unde a facut pe desteptul, uite numai asa de amorul artei, dupa cum spune un coleg de al meu:” Hai sa te fac un tribunal, la umbra codului penal!”

Reply

Destul de low value for money. Portii mici si asta ar fi ok daca nu ar fi chiar atit de overpriced. Mincarea e ok, nimic iesit din comun. Este cotat peste ce ofera de fapt. Serviciul f bun, decoratiunea interioara extrem de interesanta. Nu mai revenim, avem deja o idee. Nu e intr-atit de bun.

Reply

    SAWASDE KRAP…dak aveti chef de thai food, comandati de la SIAM !!! mancarea este ffff buna si, adusa acasa e chiar mai ieftina ca la kunnai …vedeti pe siamthairestaurant.ro

    Reply

      I have been top both, 1 time. In my opinion food at Kunnai is better than Siam (which we did not find so appealing).

      Reply

      Domnule gigi… eu sunt un bun cunoscator al preparatelor culinare thai, de asemenea am avut ocazia as spune neplacuta de a cunoaste pe actionarii de asemenea si pe cei care lucreaza precum si bucataria (locatia in sine precum si dotarile de care dispun) de la SIAM ,o mizerie de nedescris in bucatari .. bucatarul un precupetz invatat de proprietar sa faca fish sos la locul faptei adica (in casa) pt ca cel din comert era prea scump ..fara a mai pune la socoteala faptul ca acum ceva vreme se auzise zvonul ca domnii actionari ar vrea sa vanda afacerea …deci in concluzie ca sa nu o mai lungim daca vreti sa facti cunostinta cu bucataria thai si nu vreti sa treceti pe la un local de lux cum este Kunnai mai bine va luati un pachet de supa tom yam instant de la Dragonul Rosu decat sa treceti pragul restaurantului siam sau cum se mai cheama acum… o zi placuta va doresc.

      Reply

@ luna, alina, irina, anabnz31, o., : Citesc si imi pare bine ca ignoranta si imbecilitatea adunate in niste comentarii “favorabile” a celor cu foamea-n gat pt un meniu gratuit, aruncat din ceea ce nu se vinde si ramane prin oale, nu dispare ! Asa avem si noi cu ce ne distra saptamanal. Din pacate, mama pomanagiilor si a prostilor e mereu gravida !

Reply

    Ai dreptate,Alain!este un restaurant..de nisa,slab,scump si supercomentat DEGEABA!Mancarea thai nu va fi in veci “de fite”…Nici locatia,nici interiorul.sry

    Reply

Un restaurant de lux, asa cum se considera Kunnai trebuie sa respecte, ca locatie, 2 aspecte: amplasarea si atentia la detaliu.
Kunnai nu le are din pacate pe nici unele.
Pentru zona in care este amplasat preturile sunt mult prea mari. O cola mica 12 lei? O supa 30? Enorm.
Localul iti face o prima impresie foarte buna, asta pana ajungi sa te uiti la detalii. Orhideea artificiala de pe masa bagata in vaza te transpune intr-o atmosfera de “bodega”, scuzati expresia, iar iluminarea tip “cap la 45 grade ca sa vezi meniul” nu este o idee prea isteata.

La baza conceptul este OK, mancarea este excelenta, insa mai au de lucrat la celelalte capitole. In locul lor as prefera sa am ca target masele deschise la nou decat elita care calca pe acolo din cand in cand. Thai Moods avea preturi mai de bun simt si totusi si-a inchis portile. Kunnai ar face bine sa invete din greselile altora.

P.S. Supa are alt gust din lingurile mari orientale in loc de inox-urile occidentale.

Reply

vineri seara am facut si noi prima vizita la kunnai. asteptarile pe care le aveam erau cam: “poate am noroc si mancarea e macar decenta si nu dezastru.” experientele la restaurante cu specific ciudat din bucuresti au fost in general (peste 70%) triste spre “oh god why do you punish me”

ei bine la kunnai m-a asteptat o mare surpriza: mancare extraordinara. foarte foarte buna.

pentru inceput am luat o supa tom yam (care se pare ca e foarte populara la ei). combinatia de spicy cu lemon si orez – excelenta.

fel principal: niste creveti destul de scumpi (50 lei) insa pur si simplu fenomenali. o gramada de mirodenii in ei foarte potrivite.

minusuri: nu au vinuri romanesti iar gusturile patronului sunt total diferite de ale mele: mi s-a recomandat un vin pe care l-am gasit ingrozitor (foarte aspru astringent) insa mi s-a spus ca nu era stricat. cu toate astea a fost scos de pe nota si inlocuit cu ceva acceptabil. pe de alta parte dupa ce mananci atat de spicy nu prea mai are relevanta, oricum nu mai simti ce gust are vinul. probabil de aia e asa spicy.

preturile sunt cam la nivel carul cu bere plus 50%.(ca intreba cineva)

not to miss this one!

si le urez sa aiba noroc sa ramana pe piata!

Reply

Kunnai este o locatie deosebita. De fiecare data cand merg acolo plec incantata, servirea este ireprosabila, mancarea este fantastica, locatia este foarte frumoasa si primitoare. Va recomand din tot sufletul :)

Reply

Un restaurant in adevaratul sens al cuvantului. Mancare cu adevarat Thay, vinuri foarte bune, servire ok, ambianta super. Am mers de trei ori pana acum, de doua ori cu oaspeti din afara Romaniei care au fost placut impresionati de Kunnai. Merita incercat si apoi cu siguranta veti dori sa reveniti!!!

Reply

Restaurantul este, dupa mine, una dintre cele mai frumoase, cochete si primitoare locatii din Bucuresti.

Are o bucatarie excelenta. Desi nu am fost niciodata fan al mancarurior spicy, Kunnai este locul care te invata secretele combinatiei gusturilor: fructe, legume, condimente alese intr-o maniera unica rezulta intr-o mancare absolut delicioasa.

Personalul este tanar, foarte amabil, atent si bine educat astfel incat m-am putut sfatui de fiecare data in privinta mancarii.
Pentru ca a devenit locul meu preferat, am incercat cam tot meniul (exceptand mancarurile foarte spicy)si nu pot mentiona ceva sa nu-mi fi placut :).

Reply

vineri dupa amiaza, am testat Kunnai cu intentia de a reveni cu prietenii. Locatia este gru de gasit, si lipsita de popularitate. Atmosfera este foarte placuta, intampinarea politicos amabila. Eram cam stingheri toti atat eu cat si cei 3 chelneri – eram singura la ora 17:00. Zina in care se afla localul este intre blocuri si case intre Piata Domenii si Calea Grivitei, la parterul unui complex nou modern si probabil scump de locuinte. Interiorul este minimalist, luminile calde iar decorul foarte frumos, cu nuferi din metal auriu. Am mancat curry verde cu vita. Chelnerul mi-a spus numai dupa ce l-a adus ca este cel mai iute fel pe care il au ( ma intreb la ce se gandea cand am comandat ). Orezul aromat avea consistenta potrivita, totusi as fi preferat sa fie mai mult si mai cald. A doua portie de orez am primit-o la o noua solicitare. Cafeaua a fost foarte buna. Nu aveam timp pentru mai mult. voi reveni aici. Prima impresie a fost foarte promitatoare. Sunt curioasa cum va fi Phad Thai la ei. Anna este foarte cordiala si isi saluta personal oaspetii, ceea ce transmite multa ospitalitate. Chlenerul costumat cu pantaloni asiatici era amabil insa ar mai fi avut de lucru la cresterea atentiei si indemanare. Pe curand, abia stept sa va inregistrez progresele.

Reply

Am fost la Kunnai saptamana trecuta,totul la superlativ,incepand de la servire pana la mancare…Preturile foarte ok,asta daca nu sunteti bautori de vin ca si noi :-).

Reply

Mancarea este fantastica!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× 9 = twenty seven



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,