Despre 18 Lounge

Situat la ultimul etaj (al 18-lea) din clădirea City Gate South Tower din Piața Presei Libere, 18 Lounge este al doilea cel mai înalt restaurant din București. Arhitectura inedită cu un perete format din geamuri neîntrerupte aduce oaspeților vederi din cea mai verde zonă a orașului. Amenajarea luminoasă promite o atmosferă relaxată iar în zilele călduroase, 18 Lounge își deschide terasa de 60 de locuri unde oferă senzația unică de a lua masa „sub cerul liber”.

MENIU 18 Lounge

18 Lounge este un restaurant cu un meniu variat, inspirat din cele mai importante bucătării din lume. Accentul se pune întotdeauna pe calitatea ingredientelor proaspete, iar printre rețetele „vedetă” descoperi și preparate românești reinterpretate. Pasionații de grill își vor descoperi aici o destinație „la înălțime”, dar 18 Lounge este la fel de pregătit să ofere un moment aparte și vegetarienilor. La deserturi urmează un spectacol al simțurilor bazat pe efectele speciale care însoțesc farfuriile la masă.
Barul lung de 15 metri este primul indiciu că băuturile sunt un alt punct forte al restaurantului. Meniul include rețete celebre servite din pahare clasice, dar și propuneri originale cu parfum de povestit mai departe.
Așezat în mijlocul centrului de birouri de la Piața Presei,18 Lounge oferă zilnic și un meniu de prânz la un preț special, între 12:00 și 15:00.

CUM AJUNGI:
Cu autobuzul: liniile 131, 205, 330, 331, 335, 780, 783 (cu stație la Piața Presei)
Cu tramvaiul: linia 42 (cu stație la Piața Presei)
În zonă ai acces la parcare publică, dar și la parcare privată.

Restaurantul acceptă plata cu cardul (Mastercard sau Visa).

European, Modern cuisine

Istvan Deak

www.18lounge.ro

Mastercard, Visa

Parcare privată, Parcare publică

Piaţa Presei Libere / Nord

Piata Presei Libere nr.3-5, City Gate South Tower

L - D 12:00 - 24:00

Rating și review-uri