Despre 18 Lounge

Situat la ultimul etaj (al 18-lea) din clădirea City Gate South Tower din Piața Presei Libere, 18 Lounge este un restaurant de tip rooftop cu un mix unic de gastronomie, muzică bună și design. Aflat în imediata apropiere a Lacului Herăstrău și a Bulevardului Kiseleff, localul oferă o priveliște uimitoare asupra parcului și a orașului. Amenajat modern și foarte stylish, 18 Lounge este un restaurant mare, spațios și foarte luminos datorită pereților din sticlă, prin care poți privi Bucureștiul de sus. Iar cromatica veselă și optimistă dă întregului spațiu un aer fresh și primitor!
Restaurantul are 180 de locuri la interior și alte 60 de locuri pe terasă, așa că este alegerea perfectă fie că vrei să ieși cu prietenii în oraș, să iei un prânz de afaceri sau să organizezi un eveniment privat.

MENIU Biutiful Downtown
18 Lounge este un restaurant cu bucătărie modernă, europeană. Deschis zilnic de la orele prânzului până seara târziu, aici poți servi preparate à la carte incluse într-un meniu foarte ofertant și variat. Mâncarea este proaspătă și gustoasă, și vei găsi tot ce dorești, de la aperitive interesante, până la feluri principale din carne de vită sau rață, pește și fructe de mare, și deserturi delicioase. În plus, la barul impresionant, de 15 metri, poți servi cele mai savuroase cocktailuri!
Zilnic, între 12:00 și 15:00, la 18 Lounge poți opta pentru meniul de prânz alcătuit din supă, fel principal, bufet cu salate și o băutură la alegere.

CUM AJUNGI:
Cu autobuzul: liniile 131, 205, 330, 331, 335, 780, 783 (cu stație la Piața Presei)
Cu tramvaiul: linia 42 (cu stație la Piața Presei)
În zonă ai acces la parcare publică, dar și la parcare privată.

Restaurantul acceptă plata cu cardul (Mastercard sau Visa).

European, Modern cuisine

Mastercard, Visa

Parcare privată, Parcare publică

Piaţa Presei Libere / Nord

Piata Presei Libere nr.3-5, City Gate South Tower

L - D 12:00 - 24:00

Rating și review-uri