Despre Aida Bistro

Aida Bistro vă propune o călătorie culinară. Pornind din centrul gastronomiei mondiale, Franţa, trecând printre pescarii gălăgioşi şi bistrourile din port, de pe coasta Portugaliei, ajungem dincolo de ocean în renumitele Barrio argentiniene, acolo unde în fiecare casă găsim celebrul Asado (grill), coastele rumenite şi sosul chimichurri. Este o incursiune în spaţiul de latinitate universal, unde masa este un ritual, un moment de tihnă şi linişte în familie şi între prieteni. Vă propunem o alternativă la meniurile clasice, printr-o experienţă de tip boutique gourmet şi o atmosferă pe masură.

Bistro-ul preia din istoria de peste un secol a Palatului Bragadiru şi din atmosfera vechiului cinema Aida, pe care le îmbină cu modernismul meniurilor concepute cu creativitate şi a show-urilor de live cooking. Arhitectura ce impleteşte elemente victoriene cu detalii moderne, specifice secolului XXI, vă va transpune într-o lume a bunului gust şi totodată a gustului bun.

Vara, Terasa Aida Bistro, amplasată în grădinile interioare pline de verdeaţă ale Palatului, îşi deschide porţile pentru clienţii care doresc să savureze preparatele noastre într-un spaţiu de poveste, situat chiar în mijlocul Bucureştiului, dar totodată ferit de vuietul urban.

Indiferent de anotimp, fie că optaţi pentru salonul interior (cu o capacitate de 80 de persoane) sau pentru terasa (cu o capacitate de 60 de persoane), Aida Bistro vă aşteaptă să vă bucuraţi de atmosfera deosebită şi, mai ales, de preparatele gourmet.

Internațional

Mastercard, Visa

Parcare publică

Palatul Bragadiru / Central

Calea Rahovei nr.147-153

L - D 10:00 - 00:00

Rating și review-uri