Despre Aria Gourmet Burger

De ce Aria Gourmet Burger?

Locaţia aduce în peisajul urban reţetele unui Chef pregătit la Paris, cu experienţă în restaurante cu 2 stele Michelin, Chef Manuela Paraschivescu.

Veţi avea ocazia să descoperiţi un reţetar proaspăt, nou, diferit, la preţuri accesibile, deosebit de tot ceea ce oferă piaţa în acest moment.

Reţete originale, sănătoase, home made, sosuri gândite special pentru fiecare tip de burger.

Pe lângă selecţia de burgeri gustoşi puteţi servi şi salate, wrapuri şi deserturi delicioase, atent preparate de Chef Paraschivescu.

"După patru ani petrecuţi peste ocean, în Statele Unite ale Americii, mai exact în New York City, m-am întors bucuros în ţară, dar "afectat" de cultura şi influentele culinare din SUA.

În America, hamburgerii sunt preparaţi cu o varietate întreaga de toppinguri, printre care le amintesc pe cele mai importante, nelipsite, salată, roşii, ceapă şi castraveţi/varză murată. Bineînţeles, la un burger, cartofii pai sau steakhouse sunt nelipsiţi. Condimentele de bază sunt: muştarul, maioneza, ketchup-ul şi faimosul barbecue sauce.

Alte toppinguri de care îmi amintesc cu poftă sunt: bacon-ul, chilli, ouă, blue cheeese, salsa şi onion rings.

Astfel, cu microbul în sange şi doritor de a mânca şi pe tărâmul natal un hamburger american adevărat, am decis să pornesc acest business.

Totul are loc într-o locaţie centrală, uşor accesibilă, o clădire monument istoric- “Casa cu Sfinx”-, lângă Spitalul Colţea.

Veţi avea ocazia să descoperiţi un reţetar proaspăt, nou, diferit, la preţuri accesibile, deosebit de ceea ce oferă piaţa în acest moment.

Reţete originale, sănătoase, home made, sosuri gândite special pentru fiecare tip de burger.

După două luni de organizare, în 12 Octombrie am deschis uşile şi vă aşteptăm pentru o experienţă unică.

Concept open kitchen, deschişi zilnic."

Cismas Dan

Concept Developer & Manager

Manuela Paraschivescu

Mastercard, Visa

Parcare publică

Piaţa Rosetti / Ultracentral

Slănic 2

10:00 - 22:00

Rating și review-uri