Despre Aria TNB

În inima orașului, la kilometrul 0 de la Universitate, restaurantul Aria TNB este o oază de liniște în Bucureștiul agitat. Aflat chiar pe acoperișul Teatrului Național, localul oferă o priveliște fantastică, panoramică, asupra Capitalei!
Salonul semicircular, de 600 m², impresionează prin designul spectaculos, cu mobilier elegant și confortabil, plante luxuriante și atmosferă rafinată. La rândul său, terasa de 1200 m² este locul ideal unde poți petrece momente speciale sub cerul Bucureștiului, admirând apusul sau luminile orașului. Cu alte cuvinte, un loc perfect în care să te relaxezi (și să asculți muzică live în unele seri).
Restaurantul Aria TNB este și o locație perfectă pentru a organiza petreceri private, lansări de produs și alte evenimente corporate, spațiul generos ca dimensiuni având o capacitate de până la 600 de persoane.

MENIU Aria TNB:
Restaurantul are specific internațional și deși meniul este scurt, include o selecție foarte diversă de preparate creative, foarte bine gătite – de la supe și aperitive, până la feluri principale și deserturi, la care poți asorta un cocktail sau o băutură fină. Lista de vinuri este bine aleasă, cu sortimente românești și internaționale, și include șampanie și vinuri spumoase.

CUM AJUNGI:
Cu metroul: până la Universitate.
Cu autobuzul sau troleibuzul până la Universitate: 61, 69, 70, 85, 90, 91, 92, 163, 336, 601.
Cu autobuzul până la Piața 21 Decembrie 1989: 122, 137, 138, 268, 381
În plus, în zonă ai acces atât la parcare publică, cât și la parcare privată.

Restaurantul acceptă plata cu cardul (Mastercard sau Visa).

Internațional, Mediteranean, Terasă

www.aria-tnb.ro

Mastercard, Visa

Parcare publică, Parcare subterană

Universitate / Ultracentral

Bdul. Nicolae Balcescu Nr.2, deasupra Teatrului National

L - D 12:00 - 21:00

Rating și review-uri