Despre ATRA Doftana

Departe de aglomeratia urbana si de presiunea comerciala a zonelor turistice traditionale, va invitam sa descoperiti cele 3 dimensiuni ale conceptului Atra: SIMTE, RESPIRA,GUSTA.
Atra este un boutique hotel care se cufunda intr-o natura spectaculoasa, in Valea Doftanei, chiar pe malul lacului Paltinu. Este o locatie care se afla la numai 1h si 30 de minute de Bucuresti, surprinzatoare in orice anotimp. Are un design minimalist si toate cele 10 camere au o priveliste incredibila asupra lacului si imprejurimilor.
Oriunde te afli, in camera, pe noua terasa Al Fresco sau in Restaurant, poti asculta raul, iti poti scalda privirea in lacul cristalin, poti respira cel mai proaspat aer si privi cerul instelat. Pentru cei care lucreaza remote, Atra e un loc in care poti lucra linistit, inspirat si incarcat de energia naturii.
Restaurantul Atra este o destinatie in sine; avem oaspeti care isi ofera un rasfat de o zi, doar pentru a lua masa si a se incarca cu frumusetea locului. Restaurantul ofera preparate fine dining asociate cu cele mai rafinate vinuri , cu ingrediente proaspete, de la fermierii si legumicultorii din zona, de la stanele, pastravariile, padurile, livezile de pe dealurile si muntii din imprejurimi. Meniul Atra este elaborat de Head Chef Ionut Gagiu, care combina magistral resursele si bogatia locului in functie de sezon, spre incantarea oaspetilor nostri.
Atra este proiectul original, lansat in 2011, la care s-au adaugat pe rand Vila Uno in 2019 si Mira Resort in 2021.Locatiile noi vin sa completeze povestea Atra prin concepte diferite: Uno este despre intimitate iar Mira este despre conectare, fie ca e vorba despre familie, prieteni sau colegi. Atra este “umbrela” care uneste aceste locatii si aduna oaspetii in cadrul unic al restaurantului sau gourmet, pentru a le incanta toate simturile.

Evenimente, Fine dining, Internațional

Card vacanta Edenred, Card vacanta Sodexo, Card vacanta UP, Mastercard, Visa

Parcare privată

Fundătura Cerbului nr.780B, Tesila

L - D 08:30 - 10:30, 12:30 - 17:00, 19:00 - 21:00

Rating și review-uri