Despre Aubergine Healthy Food

Restaurantul Aubergine este o experienţă culinară originală, care împleteşte în preparatele fusion, elemente culinare tradiţionale mediteranene, israeliene şi egiptene.

De ce Aubergin? Pentru că vânăta are locul ei de frunte în bucătăria lui Chef Ronen, fiind asociată în numeroare preparate, rezultând o combinaţie colorată şi delicioasă.

Lui Chef Ronen îi place să gătească numai cu produse proaspete, atent selectate, realizând fiecare preparat într-un mod interesant şi gustos, ceea ce transformă locaţia într-o atracţie pentru toţi iubitorii gustului, incluzând vegetarienii şi veganii.

Restaurantul Aubergine este situat în Centrul Vechi, oferind o experienţă inedită şi stilată, într-o atmosferă relaxată,unde prietenii şi famiile se întâlnesc pentru a savura împreună preparatele delicioase.

Este o locaţie perfectă pentru cei care vor să se întoarcă în timp pentru a admira cele 300 de uşi fermecate vechi de peste 120 de ani din regiunea Transilvania, în acompaniamentul calm şi relaxant al muzicii special alese.

Locaţia propune una dintre cele mai bune colecţii de vinuri din zona Centrului Vechi. Chef Ronen a selectat special podgoriile, pentru a oferi clienţilor o experienţă inedită a preparatelor fusion îmbinate cu gustul fin al vinului clasic.

Fusion, Internațional, Mediteranean, Terasă

Ronen Meri

Mastercard, Visa

Parcare publică

Centrul Istoric / Ultracentral

Str. Smârdan nr.33

L - D 12:00 - 24:00

Rating și review-uri