Despre Berestroika Beer Revolution

Bine aţi venit intre bătrânele noastre ziduri, in care istoria incepe in urmă cu aproape un veac.

O lume marcată de dragostea faţa de feluri de mâncare tradiţionale şi internaţionale (din Italia, Franţa, Turcia, Irlanda etc.). O locaţie ideală pentru un mic dejun tonic, un prânz rapid, un cocktail intre două intâlniri, o cină elegantă, evenimente de socializare, mese de afaceri, o petrecere privată, organizarea unui eveniment sau pur şi simplu pentru o seară memorabilă, intr-o companie plăcută.

In curand va asteptam sa intrati si in fascinanta lume a berii brasate in casa dupa o reteta originala germana, ce dateaza din anul 1516.

Veti savura o bere nefiltrata naturala, obtinuta doar din apa, malt, hamei si drojdie.

Berestroika, singura micro-berarie-restaurant din Bucureşti, lansată ca o revoltă impotriva berii obişnuite, îmbie prin berea bună, naturală, fabricată în locaţie proprie cu echipamente produse de Brauhaus după reţete originale şi prin mâncărurile gustoase, preparate tradiţionale (Cârnaţi de Pleşcoi serviţi cu muştar, ciolan de porc afumat cu fasole albă, varză călită, rasol de vită cu legume, supe variate - precum cea de peste, Gulaş).

Cei care-i vor călca pragul vor putea viziona live procesul de preparare al berii şi se vor putea relaxa alături de prieteni intr-o atmosferă deosebită.

Berărie, Evenimente, Indian, Internațional, Terasă

Mastercard, Visa

Parcare publică

Unirii / Ultracentral

Aleea Căuzaşi nr.57

L 13:00 - 01:00
M - D 11:00 - 01:00

Rating și review-uri