Despre Bistro Dorobanţi

Descoperă aerul aristocrat, dar atât de familiar al micilor restaurante franțuzești tradiționale, într-una dintre zonele iconice ale Bucureștiului.

Bistro Dorobanți continuă povestea bucătăriei autentice și te îmbie într-o călătorie culinară pe 5 continente.

Poziționat în centrul Capitalei, la intersecția zonelor principale de busines, Bistro Dorobanți este locația pe care trebuie să o incluzi în topul listei tale de opțiuni pentru evenimentele de companie sau private. Cele doua săli comunicante ale locației si terasa, pentru sedinte neconventionale, workshop-uri si traininguri in format de 20-30 persoane. Pentru toate acestea, ai la dispoziție întreaga logistică necesară, de la cea de catering până la echipamentul audio-video, dar și personalul prompt și bine pregătit care va avea grijă de acele detalii importante în realizarea unui eveniment fără cusur.

Rețetele tradiționale sau cele purtând semnătura originalității bucătarilor noștri sunt alăturate în meniuri personalizate în funcție de preferințele tale și tipicul fiecărui eveniment. Unicitatea preparatelor stă în faptul că sunt gătite cu apă alcalină Kangen iar acest ingredient unic este o sursă de sănătate prin neutralizarea mediului acid din organism. Painea este paine cu maia pegatita la o brutarie artizanala si majoritatea dulcirilor pot fi pregatite in varianta fara zahar. Gasesti in fiecare zi meniu complet vegetarian. Colaboram cu un nutritionist care iti poate recomanda un meniu personalizat in funtie de preferintele si obiectivele tale. Savoarea preparatelor, alături de serviciile impecabile de servire te vor determina să alegi Bistro Dorobanți, indiferent dacă organizezi o conferință, o lansare de produs sau o petrecere pentru copilul tău."

Internațional

Mastercard, Visa

Parcare publică

Dorobanţi / Nord

Şoseaua Ştefan Cel Mare nr.1

L-V: 08:00 - 19:00
S:08:00 - 17:00
D: închis

Rating și review-uri