Despre Bistropolitan

Servește masa în ambianța boemă a unui bistro modern și bucură-te de atmosfera cosmopolită a uneia dintre cele mai iconice zone ale Bucureștiului!
Situat în zona Dorobanți, pe strada Radu Beller nr. 6, Bistropolitan este un local cald și primitor, unde poți îmbina relaxarea cu experiențele culinare inedite. Intim și plăcut, cu o muzică care se armonizează la perfecție cu diversele momente ale zilei, Bistropolitan este locul ideal atât pentru o masă între prieteni sau cu familia, cât și pentru un business lunch sau o cină alături de persoana iubită.
Începe-ți ziua cu un mic dejun gustos și o cafea bună, servește prânzul pe terasa cochetă și încheie cu o cină delicioasă! În weekend, între 12:00 și 16:00, ești invitat la brunch:
adună-ți prietenii și luați-vă doza de energie și stare de bine, pe ritmuri de muzică live, într-o atmosferă întreținută de DJ.

MENIU Bistropolitan
Bistropolitan te așteaptă cu experiențe culinare unice și un meniu cu preparate fine, din gastronomia contemporană, în stil franțuzesc. Odată ce le treci pragul, e musai să încerci specialitățile casei: Obrăjorii de porc sau de vită, care trec printr-un proces complex și îndelungat de gătire, Cârnatul belgian umplut cu cașcaval, Pulpa de rață confiată preparată de la zero în bucătăria restaurantului – sunt doar câteva exemple de preparate cu un gust savuros, desăvârșit. Meniul este completat de aperitive felurite, cheeseburgeri, supe, paste și risotto, salate, pește și diverse preparate din carne, toate foarte gustoase! Iar deserturile sunt, desigur, „cireașa de pe tort” – preparate în casă, după rețete proprii, sunt delicioase și îți va fi greu să decizi pe care să îl savurezi mai întâi!
Masa ar fi însă incompletă fără băutura potrivită! Începe-ți ziua cu o cafea pe gustul tău, alege un vin bun care să însoțească preparatele fine la cină, savurează un cocktail sau un gin în compania potrivită, bea o bere rece la draft sau răcorește-te cu o limonadă din fructe proaspete! La fiecare băutura alcoolică primești și o mică gustare din partea casei.
În plus, zilnic te poți bucura de un mic dejun sățios! Ai la dispoziție o mulțime de preparate din care să alegi – de la sandvișuri renumite (precum Croque Monsieur sau Croque Madame), la Shakshuka, omlete, clătite americane și multe altele.

Bistro, Franțuzesc, Internațional

Mastercard, Visa

Parcare publică

Dorobanţi / Nord

Str. Aviator Radu Beller nr.6

L - D 10:00 - 24:00

Rating și review-uri