Despre Biutiful Downtown

Parte din grupul restaurantelor Fratelli, Biutiful Downtown de la Timpuri Noi (mai exact pe Splaiul Unirii nr. 165, în clădirea de birouri Timpuri Noi Square) este modern, contemporan, un spațiu în care elementele clasice de design se îmbină cu cele moderne, unice, deosebite. Un mix între un local englezesc (în care celebrele canapele Chesterfield își găsesc perfect locul), un pub industrial cu tankuri de bere (în care cablurile electrice și gurile de ventilație sunt la vedere) și o „grădină urbană” (grație plantelor care își găsesc frumos locul în arhitectura spațiului). Biutiful Downtown implică un anumit mod de viață, un joie de vivre. Este spectaculos, prietenos și zgomots, spațios și luminos... surprinzător!

MENIU Biutiful Downtown
Meniul este cu specific internațional, Tex Mex, așa încât găsești câte ceva reprezentativ din toate bucătăriile lumii – de la preparate din bucătăria mexicană, până la cea americană sau chiar locală. Mâncare simplă și gustoasă, perfectă pentru a acompania berea la draft (în lista de băuturi vei găsi însă și o selecție variată de vinuri și alcoolurile fine).
Practic, se urmează aceeași idee a contrastelor. Astfel, poți servi un preparat în farfurii metalice, alături de un pahar din cristal, cu vin.
Zilnic, între 9:00 și 12:00 la Biutiful Downtown se servește micul dejun, iar în anumite seri se organizează evenimente speciale și muzică live.

CUM AJUNGI:
Cu metroul: până la Timpuri Noi
Cu autobuzul: liniile 323 și 133 (cu stație la Universitatea Creștină D. Cantemir)
Cu tramvaiul: linia 19 (cu stație la Universitatea Creștină D. Cantemir)
În zonă ai acces la parcare publică.

Restaurantul acceptă plata cu cardul (Mastercard sau Visa).

Internațional

Mastercard, Visa

Parcare publică

Timpuri Noi / Central

Splaiul Unirii nr.165

L: 16:00 - 01:00
M - D 12:00 - 01:00

Rating și review-uri