Despre Boutique du Pain

Boutique du Pain iti ofera adevarate delicii culinare obtinute din cele mai simple si proaspete ingrediente, transformand de 9 ani clienti multumiti in prieteni fericiti.
Ne gasesti in inima Bucurestiului si stim cum sa te facem sa te simti ca acasa. Nu ne crezi? Vino sa te convingi!

Cafeaua de specialitate de la Boutique du Pain trece printr-un proces de selectie si este prajita cu atentie de o echipa de oameni pasionati care isi doresc sa-ti ofere cafeaua perfecta. Poti afla mai multe informatii despre cafeaua noastra de la Ecaterina Szasz, vicecampioana mondiala la prepararea cafelei la ibric si Barista Boutique du Pain.

Te intrebi unde poti servi un mic dejun sanatos si gustos in Bucuresti? Te asteptam sa ne faci o vizita si promitem sa nu te dezamagim. Esti pe fuga si vrei ceva cu adevarat YUMMY? Nicio problema, meniul zilei de la Boutique du Pain iti ofera o gama variata de produse de unde iti poti alege specialitatea favorita. Te asteptam sa ne vizitezi in pauza de pranz.

Specialitatile A la Carte din meniul nostru se ridica la rang de arta. Platingul pregatit cu pasiune de catre Chef-ul nostru imbinat cu gustul autentic al ingredientelor iti vor oferi o experienta culinara inedita. Meniul A la Carte este o calatorie internationala cu destinatii surprinzatoare. Te invitam sa fii alaturi de noi pentru a descoperi mereu noi senzatii si gusturi unice.

Mastercard, Visa

Parcare privată, Parcare publică

Universitate / Ultracentral

Academiei 28-30

L - V 08.00 - 22.00
S 09 - 22:00
D 09:00 - 21:00

Rating și review-uri