Despre Bruno Wine Bar

Clasic sau avangardist? Tradiţie sau modernitate? Prestigiu sau simplicitate?

Multe întrebări cu un sigur răspuns: vinul...roşu, alb sau rosé, mai mult decât orice alt produs, împacă toate gusturile, aşteptările, cerinţele.

Vinul reprezinta un simbol al convivialităţii, o sursă de noi şi noi descoperiri, o călătorie imaginară prin podgoriile de unde provine, evocarea unei discuţii cu un sommelier sau a sfatului primit cândva de la un comerciant de vinuri.

Întocmai ca şi pâinea, vinul este parte din viaţa, tradiţiile şi rădăcinile noastre.

Aceasta este premisa de la care am pornit şi noi atunci când am decis să ne începem călătoria pe propriul nostru „drum al vinului". Bruno Wine Bar a luat fiinţă în 2008, ca pionier al conceptului de wine-bar în Bucureşti, ca rezultat al pasiunii pentru arta vinului şi a prieteniei ce se leagă în jurul vinului.

Rezultatul?

Bruno Wine Bar & Bistro, un loc dezinvolt, ce vă oferă introducere în particularităţile vinurilor de pe 4 continente,în balansul atent dintre "l’apéritif et le digestif", plus o selecţie de brânzeturi fine şi gustări în combinaţii perfect echilibrate pentru că, la fel ca şi în cazul unui "marriage" reuşit, vinul şi mâncarea nu pot fi separate. Fiecare îmbunătăţeşte şi întăreşte experienţa întregului.

Peste 150 de vinuri din 30 de soiuri, de pe 5 continente, din 16 ţări...

Un Shiraz din Africa de Sud, un Viognier din Argentina, un Carmenere din Chile, un Tannat din Uruguay, un Beaujolais din Franţa, un Tempranillo din Spania, un Refosk din Sovenia, un Sangiovese din Italia, o Mustoasa sau o Cramposie din România...atent selecţionate şi cu ajutorul prietenului nostru, Răzvan Jurca.

Toate acestea şi mult mai mult decât atât, într-un singur loc mic şi cochet, pe o stradă cu personalitate si cu o istorie indelungată în ale vinului, într-un oraş care merită să fie explorat la fel de mult ca şi vinurile.

Degustarea unui vin implică, înainte de toate, un apel către toate simţurile. Este suficient să fiţi dispuşi să vi le treziţi! Restul vine de la sine...locaţia, paharele, vinurile, mâncarea, muzica…avem noi grijă ca totul să decurgă aşa cum vă imaginaţi în acest moment...

Vă aşteptăm!

Bar, Bistro, Wine Bar

Mastercard, Visa

Parcare publică

Centrul Istoric / Ultracentral

Str. Covaci nr.3

L - D 15:00 - 01:00

Rating și review-uri