Despre Casa Espana by Alioli

La Casa Espana by Alioli te vei simți ca și cum faci o vizită la o veritabilă 𝘩𝘢𝘤𝘪𝘦𝘯𝘥𝘢! Este un loc unic în București, datorită acoperișului transparent, retractabil. În zilele de vară se transformă în terasă deschisă, iar în anotimpul rece dă impresia de restaurant în aer liber! Un loc ideal să iei masa între palmieri, într-un decor verde și luminos, și să savurezi arome spaniole. În plus, la Casa Espana pot acomoda și mese mari, pentru diferite evenimente speciale alături de cei dragi, oferins spațiu pentru evenimente private.
Restaurantul autentic spaniol, cu rețete tradiționale, face parte din grupul Alioli, alături de La Finca Alioli și Pescaderia Alioli, cu o experiență de peste 10 ani.

MENIU Casa Espana by Alioli
La Casa Espana găsești felul de preparate tradiționale spaniole: paella autentică, gătită cu ingrediente proaspete, aduse direct din Spania; tapas delicioase cu Jamón Serrano sau Jamón Ibérico (șunca tradițională spaniolă, considerată cea mai gustoasă șuncă din Europa și renumită în întreaga lume); deserturi Catalane după rețete „furate” chiar de pe acolo. Iar Sangria e de nota 10 – preparată tradițional cu vin de Rioja și felii de fructe proaspete, apoi lăsată la rece peste noapte.

CUM AJUNGI:
Cu metroul până în Piața Victoriei apoi o scurtă plimbare pe jos.
Cu tramvaiul 1 sau 46, până la stația Roma, sau cu autobuzul 182 până la Stația Roma.
În zonă ai acces la parcare publică.

Restaurantul acceptă plata cu cardul (Mastercard sau Visa).

Spaniol

NOU

Mastercard, Visa

Parcare publică

Romană / Ultracentral

Str. Caderea Bastiliei nr.78

L - D 12:00 - 22:00

Rating și review-uri