Despre Chefs Experience

Experiențe unice? Da, vă rog!

Chefs Experience este un restaurant care oferă mai mult decât preparate savuroase, unul care promite că timpul petrecut să fie o adevarată experientă. Cu un design ecletic cu influențe industriale, Chefs te uimește încă de la intrare prin asocierea elementelor și detaliilor folosite, și te introduce într-o atmosferă inedită și relaxantă.

Chefs iți pune la dispoziție un meniu a la carte generos, cu preparate gustoase din bucataria internaționala, gândite pentru a răsfăța și cele mai pretențioase gusturi. Pentru prânz, restaurantul iți propune un concept inedit - meniuri cu tematica culinară ce se vor schimba săptâmanal, gătite chiar de bucătari originari din țarile respective (ex. Grecia, Turcia, Mexic, Japonia).

O adevarată experientă va fi Chefs Day, ziua dedicată chefilor celebri. Miercurea sau Joia, la Chefs vor face un live cooking show bucatari renumiți precum: David Contant, Giovanni Piselli, Petru Buiuca, Horia Virlan ș.a.m.d. sau vă veți putea delecta cu preparate servite de vedete și personalitați, prin intermediul bucătarilor lor personali.

Chefs Experience face prin stilul inedit al amenajării, ingeniozitatea meniului, savoarea și aroma preparatelor locul potrivit unde iți poți aduce familia, partenerii de afaceri și prietenii într-o atmosferă cosmopolită, locul ideal pentru o `altfel` de după-amiază sau seară.

O mică parte din meniu

Salată cu brânza Camembert gratinată în Panko,cu piersici și muguri de pin

Mega Ravioli frământat zilnic, în casă, cu o altă umplutură

Creveți în sos de Chianti Banfi și ananas caramelizat, cu orez sălbatic

Mușchiuleț de porc cu sos de vin Greco di tufo, muguri de pin și miere

Carrot cake cu frosting de lime și cremă de ricotta

Mastercard, Visa

Parcare publică

Floreasca / Nord

Calea Floreasca 55

10:30 - 03:00

Rating și review-uri