Despre Chinese Garden

Despre Chinese Garden

În 2003 am deschis primul restaurant chinezesc sub numele de Chinese Garden și ne-am specializat în mâncare chinezească autentică, de calitate, la prețuri accesibile. Bucătăria chinezească este recunoscută peste tot în lume pentru modul rapid și ingenios de preparare al mâncării, prin care se păstrează vitaminele și nutrienții din legume și carne.

În mâncărurile noastre vei găsi cele mai apetisante și incitante arome ale bucătăriei chinezești. Simțurile tale vor fi răsfățate de gustul rafinat, jocul armonios al aromelor, formele variate și culorile mâncărurilor. Pentru a prepara cele mai bune rețete culinare din China, folosim numai ingrediente proaspete, atent selecționate de către echipa noastră de bucătari specializați.

Odată cu deschiderea primului restaurant, am decis să fim pregătiți și pentru livrări la domiciliu. Astfel, cutiile noastre sunt create special pentru a menține prospețimea și savoarea produselor noastre până cand ajung la tine pe masă.

Și, nu în ultimul rând, pentru că mâncarea chinezească este de multe ori picantă, noi îți oferim posibilitatea să îți alegi cât de iute o vrei!

Chinezesc

Mastercard, Visa

Parcare publică

Universitate / Ultracentral

Str. I.L.Caragiale nr.30

L - D 11:00 - 23:00

Rating și review-uri