Despre Club Floreasca

Clubul Floreasca este un complex care vă oferă servicii de alimentaţie publică şi agrement.

Acest complex este administrat de Sucursala de Reprezentare şi Protocol Triumf, parte a Administraţiei Patrimoniului şi Protocolului de Stat.

Salonul este perfect pentru orice eveniment, chiar şi o cină romantică sau o masă mai specială, cu prietenii sau familia; totodată poate fi transformat, la cerere, într-o sală de conferinţe complet utilată.

Vă invităm pentru a vă bucura pe lângă atmosfera intimă şi de meniul special cu cele mai recunoscute si apreciate preparate culinare internationale.

În salonul mobilat în stil clasic, vă invităm să savuraţi meniuri speciale cu diverse preparate culinare sau pe terasă de unde puteţi admira peisajul Lacului Floreasca.

Terasa ce vine în completarea Salonului Clasic este apreciată nu numai pentru savoarea reteţelor preparate aici, dar şi pentru servirea ireprosabilă şi nu în ultimul rând, pentru cadrul intim oferit, ideal pentru întâlniri cu prietenii, întâlniri romantice sau chiar prânzuri de afaceri; pe timpul verii, această atmosferă este pe deplin întregită de cadrul natural unic în care este amplasat clubul nostru.

Barul, vă oferă o gamă largă de preparate speciale pornind de la fresh-uri şi ajungând până la cocktail-uri şi cafele internaţionale.

Pentru a fi cât se poate de mult “în sânul naturii”, pentru a simţi adierea vântului şi a auzi unduirea valurilor, mesele amenajate pe ponton vă atrag cu o privelişte unică ce oglindeşte frumuseţea lacului Floreasca.

Parcare privată, Parcare publică

Primaverii / Nord

Bd-ul Mircea Eliade 1

10:00 - 23:00

Rating și review-uri