Despre Conacul Zeneea

Pe bulevardul care poartă numele marelui primar al Bucureştiului, Pache Protopopescu, la numărul 38, în sectorul 2, la doar câţiva paşi de Foişorul de Foc, s-a deschis restaurantul “La Conac” . Restaurant cu specific internaţional, într-o casă boierească, după orânduiala românească. Fireşte, cu toate cele de trebuinşă: cu loc de joacă pentru copii, cu meniu pentru toate gusturile, cu băuturi fine şi deserturi apetisante.

Meniul restaurantului “La Conac” are o mulţime de reţete din bucătăria italiană, americană , mexicană şi românescă, de la variate feluri de peşte şi fructe de mare, la fripturi, salate şi deserturi fine, care vă vor face sa reveniţi cu drag “pe moşie” la restaurantul “La Conac”, toate stropite din belşug cu vinuri din soiuri alese.

Locul perfect care vă oferă confort şi intimitate, locul unde vă puteţi desfăşura botezul, ziua de naştere, sau unde puteţi petrece alături de invitaţii, la cele mai înalte standarde de calitate!

Petreceţi clipe de neuitat într-o atmosferă cu iz interbelic, galantă, a rafinamentului extrem.

Restaurantul “La Conac” vă aşteaptă pentru o masă delicioasă, în locul unde evenimentele speciale din viata dvs. pot deveni deosebite şi de neuitat!

Internațional

Mastercard, Visa

Parcare publică

Ferdinand / Central

Bdul. Pache Protopopescu nr.38

L - D 10:00 - 21:00

Rating și review-uri