Despre Cuisine Royale Restaurant

O experienta culinara ca o calatorie in timp!

Cu o priveliște încântătoare spre piața Sfântului Anton, un loc care spune povești frumoase și impresionante despre vremurile în care făcea parte din ansamblul Curții Domnești, Cuisine Royale te poartă în atmosfera Bucureștiului de odinioară. Cel mai nou restaurant din Centrul Vechi se află la parterul Hotelului Europa Royale și oferă atât clienților hotelului precum și tuturor celor care sunt deschiși să încerce preparate noi, o experiență gastronomică semnată de Chef Alex Cătănoiu.

Rafinament culinar și ingrediente locale într-un meniu savuros.
Preparatele culinare reinterpretează într-o notă proprie rețete ale bucătăriei autohtone și, în același timp, surprind gusturile bucătăriei mediteraneene. Vino să încerci Somon afumat în varză roșie, Caracatiță cu Trio de Cartofi, Piept de Rață cu Dovleac, Burger de vită Black Angus sau Doradă cu piure de țelină, legume confiate și sos de ardei copți, deserturi delicioase sau să alegi dintr-o selecție de vinuri fine, pentru o experiență culinară inedită, unică în Centrul Vechi al Bucureștilor.

Eleganța clasică a restaurantului, marcată de elemente de decor interbelic te invită să iei prânzul și cina într-o atmosferă familiară, intimă, iar zona de lobby de lângă restaurant este spațiul perfect pentru cei care doresc să socializeze la un cocktail precum și pentru evenimente de networking, seri tematice și degustări de vinuri.

Fine dining, Internațional

Chef Alex Cătănoiu

TERASĂ DESCHISĂ

Mastercard, Visa

Parcare publică

Centrul Istoric / Ultracentral

Str. Franceză nr.60

L - V 08:00 - 21:00
Sa - Du 08:00 - 12:00

Rating și review-uri