Despre Cuptorul cu Lemne

Restaurantul Cuptorul cu Lemne vă servește cu mâncare proaspătă și gustoasă de mai bine de 10 ani. În tot acest timp am învățat ce ingrediente dau un gust desăvârșit, cum să vă servim cât mai bine, și ce vă face să reveniți la noi. Am introdus rețete unice, iar bucătarii și pizzerii noștri sunt pregătiți să vă gătească cele mai bune feluri de mâncare.

Acordăm atenție și celor mai mici detalii pentru a crea o atmosferă relaxantă și primitoare, dar în același timp vibrantă și cu un stil desăvârșit. Vă invităm să luați un loc la noi la masă, să încercați una din rețetele noastre unice, inspirate din bucătaria românească precum și din cele mai plăcute arome ale bucătăriei internaționale. Veți gusta ingrediente proaspete combinate într-un mod deosebit.

Restaurantul nostru are o capacitate de 100 de locuri in interior și 60 de locuri pe terasa acoperită, dotată modern cu sistem de răcire pe perioada verii, și sistem de încălzire pe timp răcoros. Dispunem și de saloane pentru nefumători. Locația este dotată cu aer condiționat precum și plasme.

Mastercard, Visa

Parcare publică

Iancului / Est

Pache Protopopescu 65

10:00 - 23:00

Rating și review-uri