Despre D20 Urban Bistro

Bun venit pe ţărmul artei culinare!

Doreşti să descoperi un loc care să te reprezinte? Doreşti să evadezi din spaţiile întunecoase şi pline de fum? Doreşti să te orientezi către un nou tip de alimentaţie naturală, sănătoasă, dar vrei să ieţi in oraţ cu prietenii tăi care nu împărtăşesc aceleaşi idei naturiste exclusiviste, prieteni care au nevoie şi de carne în alimentaţia lor? Cauţi un loc de acest gen?

Cea mai bună idee este să petreci momente minunate în cel mai nou bisto urban din Bucureşti - d20. Astfel vei aduce în viaţa ta bucuria descoperiri unui spaţiu creat special de arhitecţii şi designerii noştri pentru tine! Aici este locul perfect în care iţi vei putea întâlni prietenii şi vei putea să savurezi atât burgerii vegetali cât şi cei clasici, atât salatele de legume sau de ton cât şi cele cu fructe de mare, vei putea alege din cele 4 sortimente de paste fresh, astfel iţi vei personaliza meniul pe gustul tău.

Dulciurile pe care le vei găsi în d20 sunt preparate cu multă dragoste de Maestrul nostru cofetar Vicky, artista noastră specializată in medii neconvenţionale... marţipanul.

Decorat cu lucrările de artă ale tinerilor artişti, spaţiul interior adăposteste expoziţia d20 Contemporă Art Gallery. Periodic, această expoziţie va deschide porţile tinerilor artişti români, permiţând astfel o mai bună popularizare a artei contemporane.

Aflat pe bulevardul Dorobanţilor, la numărul 20, acest bistro urban îşi propune să fie un loc de îngemânare a artei culinare cu designul şi artele plastice. Prin creuzetul d20 au trecut adevăraţi artişti în arta culinară, angajaţi special să vă ofere cele mai bune experienţe nutriţionale olfactive sau vizuale.

Cele mai importante apecte de care ţinem cont sunt: calitatea şi savoarea, de aceea pentru noi, prospeţimea ingredientelor folosite este esenţială. Zilnic cumpărăm carne de la furnizori locali, chifle burgerilor sunt proaspăt coapte în cuptorul nostru, cartofii sunt necongelaţi, preparaţi pe loc şi atinşi de o urmă fină de usturoi proapăt, sosurile sunt preparate în casă după o reţetă proprie, în salatele folosim doar legume selecţionate, cumpărate special pentru a avea acel gust românesc original, atât de căutat şi de dorit şi, nu în ultimul rând, toate prăjiturile noastre au o savoare specială dată de prospeţime şi de faptul că sunt făcute în laboratorul propriu cu multă ştiinţă şi dragoste.

Fiecare dintre cele 20 meniuri: cele 5 tipuri de burgers, 5 tipuri de paste, 5 tipuri de salate, 5 tipuri de sandwich-uri, sunt preparate de Chef Vali, bucătarul nostru şef, care, cu o bogată experienţă culinară şi cu un gust desăvârşit, reuşeşte să creeze pentru tine momente unice - delicioase.

Încercând aripioarele de pui d20 te vei simţi, chiar de la prima muşcătură, în al 9-lea cer!

Supa noastră de roşii, servită cu parmezan şi crochete, iţi va crea dependenţă de acel gust minunat, pe care doar aici îl vei putea găsi.

American, Bistro, Burger, Urban

d20.ro

Mastercard, Visa

Parcare publică, Parcare subterană

Dorobanţi / Nord

Calea Dorobanţi nr.20-28

L - V 08:00 - 22:30
S - D 09:00 - 22:30

Rating și review-uri