Despre Enotek Wine Bar

Amplasat într-o clădire modernă din zona Maria Rosetti - Armenească, ENOTEK îmbină elegant prezentul cu trecutul. Pentru că ENOTEK (după cum sugerează și numele) gravitează în jurul vinului și al producerii sale, ne-am dorit ca aceasta să vorbească despre vin fără să apeleze la elementele clasice: dopuri, sticle, butoaie, struguri sau cutii de vin. Așadar, ENOTEK este magazin de vinuri, winebar, dar și restaurant.
Arhitectul a proiectat cu intenție spațiul nostru, astfel încât imaginea finală să nu altereze conținutul și nici contextul în care este amplasat spațiul.
Acest joc al opoziției, ușor de observat încă de la primul contact cu ENOTEK, este un laitmotiv care apare pe tot parcursul traversării acesteia - după cum vinurile pot fi albe, roșii sau roze, liniștite sau spumante, corpolente sau „ușoare”, și spațiul nostru îmbină culori și elemente diferite, dar complementare.
ENOTEK are trei zone distincte – magazinul de vinuri, zona destinată degustărilor și zona de winebar și bucătăria.
Pe lângă spațiul interior, ENOTEK are și o mică terasă, ce poate fi folosită în perioada caldă, dar și în format restrâns, iarna, fiind încălzită și acoperită.
Deși nu este cel mai mare winebar pe care l-ați întâlnit vreodată, ENOTEK găzduiește peste 900 de etichete din portofoliul internațional, iar echipa noastră de bucătari muncește necontenit pentru a vă oferi săptămânal un alt meniu.
Nu știți ce să beți?

Meniul nostru este special gândit pentru a vă oferi soluții – sub preparatul pe care doriți să îl alegeți, găsiți mereu o recomandare de vin, la pahar, iar dacă nici așa nu este suficient, echipa noastră de ospătari este pregătită să vă consilieze pentru a alege de fiecare dată exact ce vi se potrivește.

Internațional, Wine Bar

enotek.roro

Mastercard, Visa

Parcare publică

Dacia / Ultracentral

Str. Maria Rosetti nr.49A

L - Închis
M - J 16:00 - 24:00
V - S 17:00 - 01:00
D 13:00 - 21:00

Rating și review-uri