Despre Fior di Latte

Gelateria, Cucina e Poesia. Trei cuvinte care surprind esența acestui local de top din București. Situat în Bd. Primăverii, la nr 19-21, Fior di Latte este un restaurant-bistro cochet, cu bucătărie italiană fină, unul dintre cele mai bune cu acest specific din București. Aici, simțurile îți sunt în alertă: mirosul de lapte şi vanilie, de cafea proaspăt râşnită, de frişcă, de fructe zdrobite ca să-şi împrăştie aromele, toate invocă gustul copilăriei.
Salonul este luminos, amenajat în culori deschise, cu mese și scaune albe, cu pereți de sticlă care dau către terasa amenajată frumos! Un decor cald, pastelat și rafinat, care îți induce starea de bine, sentimentul de confort, de casă primitoare la care să te întorci.

MENIU Fior di Latte
Chef Giovanni Gilliberto este cel care, cu mult talent, reușește să surpindă cu preparatele sale. La Fior di Latte ai ocazia de a gusta din tot ce are mai bun și mai fin bucătăria italiană: dulce sau sărat, e creat de maeștri ai artei culinare, ale căror nume sunt ele însele branduri bine definite și recunoscute de breaslă și de gurmanzi. De la paste de casă, fripturi delicioase, pește și fructe de mare, toate sunt delicioase! Însă ceea ce te va face să te topești de plăcere sunt îngețatele și dulciurile!
În fiecare zi, la Fior di Late se pregătește gelato artizanal, folosind rețete secrete, inedite, tradiționale. Iar prăjiturile delicate, gătite după rețete „de casă”, cu blaturi pufoase sau crocante, dulci-dulci sau dulci-acrișoare, sunt ca o încununare a mesei perfecte!
În fiecare zi, de la ora 08:00 la 11:00 (și sâmbăta până la 13:00, iar duminică chiar până la ora 14:00), la Fior di Latte poți servi un mic dejun care să-ți facă ziua mai frumoasă! Produse de patiserie abia ieșite din cuptor, pâine de casă, ingrediente de calitate și o cafea fără cusur, făcută după o rețetă special pentru restaurnat.
Iar la prânz te așteaptă preparate delicate și delicioase, în stil mediteranean, un meniu ușor, care să-ți facă ziua ușoară!

CUM AJUNGI:
Cu metroul până la Aviatorilor și o scurtă plimbare pe Bulevardul Primăverii.
Cu autobuzul: liniile 131, 282, 301, 330, 331, 335 (cu stație la Piața Presei) au stație la Piața Charles de Gaulle
În zonă ai acces la parcare publică.

Restaurantul acceptă plata cu cardul (American Express, Mastercard sau Visa).

Brasserie, Italian, Mediteranean

Giovanni Gilliberto

fiordilatte.ro

American Express, Mastercard, Visa

Parcare publică

Primaverii / Nord

Bdul. Primaverii nr.19-21

L - D 08:00 - 00:00

Rating și review-uri