Despre Ganesha Caffe - Barbu Văcărescu

Ganesha Caffe este locul ideal dacă eşti în căutarea unui ambient vesel şi în acelaşi timp intim, unde te poţi răsfăţa cu cele mai deosebite băuturi şi deserturi cu specific oriental. La intrarea în cafenea vei fi întâmpinat de sculpturi impresionante cu zeitatea Ganesha, simţind încă din prima clipă aromele Indiei, chiar în centrul Bucureştiului, ambient completat de superba muzică orientală. Te invităm să te relaxezi într o atmosferă specială şi unde timpul şi spaţiul capătă alte dimensiuni. Ambientul în localul nostru este inspirat din cultura orientală şi legenda Zeităţii Ganesha.

Decorul este conceput în totalitate manual şi atent lucrat în cel mai mic detaliu, fiecare cameră ne întâmpină cu picturi impresionante ce dezvăluie minunata poveste a culturii indiene. Atât ferestrele cafenelei, completate de vitralii atent lucrate cât ăi tavanele colorate cu material deosebit, va transpun într-o lume magică. Ganesha Caffe este locul potrivit în care te poţi bucura de o ieşire cu prietenii sau persoana iubită, savurând produse unice, atent preparate de noi, precum şi faimoasa noastră narghilea cu gheaţă.

GRĂDINA GANESHA - Un colţ de natură în mijlocul oraşului.

La intrare eşti întâmpinat de un spectacol de lumini, iar pe măsură ce pătrunzi în grădină, vei fi fermecat de trandafiri indieni, brăduţi argintii şi copacii proaspăt înfloriţi. Pergolele din lemn masiv alături de băncuţele şi scaunele îmbrăcate în ţesături orientale , precum şi muzica de acelaşi gen, întreţin atmosfera intimă şi plăcută.

Vă aşteptăm La Ganesha Caffe Garden locul care vă impresionează de fiecare dată.

Bar, Cafenea, Ceainărie, Cocktail Bar, Terasă

American Express, Mastercard, Visa

Parcare publică

Ştefan Cel Mare / Est

Str. Barbu Văcărescu nr.71-73

D - J 10:00 - 02:00
V - S 10:00 - 03:00

Rating și review-uri