Despre Ganesha Caffee - Victoriei

Bogatia armonioasa care compune cadrul oriental al acestei cafenele din Bucuresti, porneste prin mixarea elementelor clasice cu cele moderne. Paleta vie de culori prezenta atat in cadrul fiecarei piese de mobilier cat si in obiectele decorative insufleteste lounge-ul, oferindu-i o amprenta unica menita sa confere profunzime si sa scoata in evidenta cultura orientala.

Totul este intr-o armonie completa, astfel ca din orice punct incepe vizualizarea decorului specific acestui lounge bar din Bucuresti, cadrul este unul cursiv si fluid. Acesta se deruleaza armonios, ca un dans oriental. Pentru a exista o conexiune puternica intre minte, suflet si atmosfera creata, muzica indiana o sa va vrajeasca, inducandu-va o stare de relaxare si indrumandu-va la meditare.

Atmosfera orientala specifica noului lounge bar Ganesha din Calea Victoriei nu se simte doar prin decor si muzica, totul prinde si mai mult contur prin prisma mirosul specific, aproape hipnotizant. Infuzia ceaiurilor din plante indiene cu aroma savuroasa o sa va gadile simtul olfactiv inca de la intrare, iar aburul cu miros pastelat de mere, visine sau caise oferit de narghilele frumos ornate o sa va transfere in peisajele sublime din India.

Cocktailuri spumoase, cafea proaspat macinata din cele mai fine boabe, infuzie de plante arabesti, narghilea cu arome selecte aduse din celalalt capat al lumii si un decor captivant oriental, asa isi face simtita prezenta zeita Ganesha in lounge bar-ul omonim, Ganesha Caffe.

Cafenea, Ceainărie, Club

American Express, Mastercard, Visa

Parcare publică

Victoriei / Ultracentral

Calea Victoriei nr.20

L - J 10:00 - 02:00
V - S 11:00 - 04:00
D: 11:00 - 02:00

Rating și review-uri