Despre Ginger Sushi Bar

Situat la parterul hotelului Radisson Blu, pe Calea Victoriei nr 63-81, în imediată apropiere de Ateneul Român, Ginger Sushi Bar & Lounge oferă o varietate largă de preparate asiatice și este asociat cu gusturi perfecte și feluri de mâncare extraordinare. Chiar dacă nu e foarte mare, localul este amenajat foarte frumos! Tavanul decorat cu bare de lemn, podeaua din oțel, cu efect vizual foarte plăcut, iluminatul discret, toate creează o atmosferă foarte rafinată, cochetă. Barul reprezintă elementul central, completând preparatele în cel mai bun mod posibil.

MENIU Ginger Sushi Bar & Lounge
Creat pentru a satisface cele mai exigente gusturi în materie de mâncare și băuturi, Ginger Sushi Bar & Lounge impresionează prin bucătăria deschisă de mari dimensiuni, unde bucătari asiatici experimentați își demonstrează talentul culinar cu mâncăruri sănătoase, hrănitoare și apetisante. Chef Phursang Lama, originar din Nepal, are o experiență de peste 10 ani în lumea gastronomiei și oferă oaspeților o experiență culinară superioară, în care accentul pică pe preparate ca sushi și alte mâncăruri asiatice autentice. Nu doar meniul este cel care oferă gustul perfect! Pe lângă băuturile tradiționale asiatice și faimosul sake, la bar vei găsi și o selecție mare de vinuri de calitate, șampanie și Prosecco.
În fiecare zi, între 12:30 și 15:00, la Ginger Sushi Bar & Lounge se servește meniul de prânz, la care poți opta inclusiv pentru maki, nigiri, supe sau bento box.

CUM AJUNGI:
Cu metroul: până la Universitate și o scurtă plimbare pe jos până pe Calea Victoriei.
Cu autobuzul: pe str. Știrbei Vodă, foarte aproape de Hotel Radisson Blu, au stație liniile 126 și 368.
În plus, în zonă ai acces atât la parcare publică, cât și la parcare privată, cu valet.

Restaurantul acceptă plata cu cardul (American Express, Mastercard și Visa).

Asiatic

Phursang Lama

American Express, Mastercard, Visa

Valet parking

Victoriei / Ultracentral

Calea Victoriei nr.63 - 81, Radisson Blu Hotel Bucharest

L - S 12:00 - 15:00 | 18:00 - 00:00
D Inchis

Rating și review-uri