Despre Golden Blitz

Capitala iși schimbă înfățișarea. Apar clădiri noi, din metal și sticlă, care reflectă coroanele copacilor fremătând, furnicarul de oameni grabiți, zumzetul viu al orașului.

Golden Blitz nu și-a propus să scrie istorie, dar acest restaurant din București, care nici macar nu era situat central, s-a trezit angrenat mai mult decât oricare altul în viața socială și chiar politică a României. A devenit aproape peste noapte o legendă urbană, un loc despre care vorbesc chiar și oamenii care nu i-au trecut pragul.

Iata că acum, după o absență de aproape 3 ani, Golden Blitz revine în peisajul bucureștean, pregătit să facă iarăși parte din această lume în continuă schimbare, să răspundă noilor provocări, să fie pe placul orășenilor de azi: mai dinamici, mai exigenți, mai cosmopoliți, mai sofisticați, dar și să le aducă un zâmbet nostalgic prin mâncărurile care i-au dus odinioara vestea și să le acompanieze cu melodii de altădată.

Golden Blitz evoluează impreuna cu Bucureștiul contemporan. Te așteptăm să scriem împreună o nouă legendă, despre mâncăruri rafinate și ambianța fermecatoare, despre muzicieni consacrați sau care se afirmă acum, despre vinuri vechi și noi tendințe oenologice, dar mai ales despre momentele frumoase despre care iți vei aminti cu drag, fiindcă vor face parte din istoria ta.

American Express, Mastercard, Visa

Parcare privată, Parcare publică

Drumul Taberei / Vest

Răzoare 32

12:00 - 00:00

Rating și review-uri