Despre Green Garlic

Green Garlic este o afacere de familie, construită cu răbdare şi migală, din dragoste pentru oameni şi din pasiune pentru mâncărurile preparate cu măiestria celor mai pricepuţi bucătari. Amplasat în apropierea Grădinii Zoologice, în Băneasa, într-o zonă cu o boemă aparte – destinaţia ieşirilor “la şosea” ale protipendadei bucureştene de odinioară, restaurantul Green Garlic este găzduit de un spaţiu cochet, desfăşurat pe două nivele, iar atmosfera cu care te îmbiem este una caldă şi primitoare, într-un decor de inspiraţie interbelică, cu imagini, culori şi decoraţiuni interioare ce amintesc de parfumul vechiului Bucureşti. La noi vrem să te simţi în largul tău, ca în familie, în timp ce deguşti mâncăruri pe alese, servite de personalul nostru amabil, prompt şi zâmbitor. Fie că fumezi sau nu, la Green Garlic sigur vei găsi o masă la care să te simţi confortabil împreună cu companionii tăi, indiferent dacă este vorba de o întrevedere prietenească, o întâlnire de business sau o evadare romantică. Iar când e timp frumos, te aşteptăm pe terasa nou amenajată, sub cerul liber, unde poţi savura un berbecuţ la proţap (specialitatea casei) sau orice alt preparat pe gusul tău, în adierea pădurii Băneasa şi la umbră înmiresmată de pomi fructiferi – căci ne stau de strajă un măr, un păr, un nuc şi un cais parfumat.

Pentru cei mai capricioşi gurmanzi am pregătit un meniu bogat, demn de un ospăţ ce nu va fi uitat prea uşor. Cu ce ne mândrim? În primul rând, cu cele mai celebre şi savuroase preparate italieneşti: pizza, din cele mai diverse sortimente, coaptă în cuptor cu lemne, după străvechea reţetă a bucătarilor din peninsulă. Iar pentru paste care se topesc în gură (spaghette, penne, tagliatelle, tortellini), folosim ca ingredient principal numai aluat proaspăt, distribuit de producători atent selecţionaţi (nu utilizăm paste uscate, la pachet, cum sunt cele comercializate în magazine). Salatele noastre, gustoase şi sănătoase, conţin legume hrănitoare, selectate cu grijă. Zilnic, la noi poţi alege pentru felul întâi o ciorbă deasă ori o cremă fină de legume, din reţetele cărora am eliminat definitiv adaosurile de gust, pentru a-ţi oferi savoarea 100% naturală a celor mai proaspete ingrediente. Pentru mâncărurile pe bază de carne nu folosim produse congelate, ci numai produse de provenienţă autohtonă, proaspete, pentru ca tu să te bucuri pe deplin de frăgezimea unei fripturi suculente sau de gustul bogat şi crocant al unui şniţel vienez. Am lăsat ca ultimă ispită desertul, fie că preferi un Tiramisu pufos, adori clătitele delicioase sau vrei să te răsfeţi cu absolut irezistibilul “Chocolate Fontaine” – o brioşă întunecată, cu miez fierbinte şi cremos, de cacao, însoţită de un bulgăre de îngheţată de vanilie, ambele stropite din belşug cu sos dens, de ciocolată. Odată încercată, această prăjitură va deveni cu siguranţă preferata ta, pentru că bogăţia de gusturi, uluitoarea combinaţie de rece şi cald, de alb şi negru, de dulce cu amărui, creează senzaţii ce nu se pot descrie în cuvinte.

Cele mai speciale clipe din viaţa ta, sărbătorile dragi sufletului şi familiei tale le poţi petrece aici, la Green Garlic. Contactează-ne din timp pentru detalii şi rezervări, iar noi ne vom pune pe treabă, ca să-ţi oferim cea mai distractivă zi de naştere, cele mai de neuitat aniversări, reuniuni vesele, revelioane de pomină, petreceri de ţinut minte sau mese de afaceri de pe urma cărora oaspeţii tăi vor pleca mulţumiţi şi dornici să demaraţi împreună proiecte îndrăzneţe. Şi, chiar fără un motiv anume, poţi face din fiecare întâlnire cu noi o sărbătoare, căci ne-am propus să te surprindem cu seri speciale, în care organizăm concursuri de karaoke, întâlniri tematice, mese cu specific românesc sau italienesc, iar fiece vizită ţi-o vom însoţi negreşit cu muzică bună, servire ireproşabilă, băuturi dintre cele mai fine şi abur parfumat, de cafea proaspătă.

Iar dacă ai devenit deja un admirator înfocat al mâncărurilor preparate de noi şi nu ai răgazul să ne vizitezi pe cât de des ţi-ai dori, venim noi la tine, ca să te răsfăţăm cu bucatele tale preferate. Nu trebuie decât să ne suni şi să comanzi ce-ţi place, iar serviciul nostru de livrări la domiciliu îţi va aduce la uşă felurile de mâncare şi prăjiturile dorite, cu condiţia să te afli în aria pentru care ne putem lua angajamentul de a onora comenzile în timp util, astfel încât totul să ajungă la tine repede, suficient de rece sau de fierbinte, după caz, fără întârzieri neprevăzute şi împotmoliri în trafic.

Acestea fiind spuse, îţi mulţumim pentru răbdarea cu care ne-ai parcurs povestea şi te aşteptam la Green Garlic cu inima deschisă, cu emoţie, cu profesionalism, cu preţuri prietenoase şi cu convingerea că, odată ce ne-ai călcat pragul, te vei îndura cu greu să pleci şi-ţi vei dori cu ardoare să revii!

Italian, Mediteranean, Terasă, Urban

Mihai Nastase

ÎNCHIS DEFINITIV

Mastercard, Visa

Parcare publică

Băneasa / Nord

Str. Erou Iancu Nicolae nr.160

L - D 12:00 - 24:00

Rating și review-uri