Despre Hard Rock Cafe Bucharest

Hard Rock Cafe București se află în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), unul dintre cele mai mari parcuri urbane din Europe și cel mai mare parc din capitală. Restaurantul se găsește pe malul lacului și e aproape de Arcul de Triumf, unul din simbolurile orașului, care marchează și începutul zonei ce găzduiește multe atracții de divertisment și timp liber. Îndrăgită atât de lacalnici, cât și de turiști, locația combină preparate savuroase cu atmosferă unică și muzică live.

La Hard Rock Cafe ne mândrim cu un spirit energic, contemporan și, mai ales, primitor.

Meniul nostru celebru în toată lumea oferă produse din bucătăria americană, cu accente internaționale și românești. Puteți alege dintre burgeri din carne de vită premium, salate proaspete, deserturi delicioase, preparate vegetariene și aperitive pregătite în casă. Pentru copii oferim un meniu special. Produsele gătite cu atenție și cocktailurile realizate de barmanii noștri creativi sunt atuurile cu care satisfacem cele mai exigente gusturi.

Hard Rock Cafe București are peste 1500 de metri pătrați și este unul dintre cele mai mari restaurante ale celebrului lanț internațional. În interior sunt locuri la mese pentru 350 de persoane, iar pe terasa cu vedere către lac avem încă 150 de locuri. Indiferent dacă vrei să iei masa într-un grup organizat sau doar să te oprești pentru un pahar cu prietenii, Hard Rock Cafe este locul potrivit!

American

Corneliu Cârstea

American Express, Mastercard, Visa

Parcare publică

Arcul de Triumf / Nord

Kiseleff 32

L - D 12:00 - 24:00

Rating și review-uri