Despre JW Steakhouse Bucharest

Suntem cel de-al doilea JW Steakhouse deschis în Europa, un concept de restaurant contemporan, bazat pe calitate, bun-gust şi confort. Şi multă carne de vită. Dar nu oricare, ci faimosul Black Angus importat special din SUA și selectat conform criteriilor drastice ale USDA (U.S. Department of Agriculture).

În JW Steakhouse poți să îți alegi din lista zilei bucata de carne preferată, în cel mai potrivit gramaj, și să-i urmărești pe bucătari cum o prepara în bucătăria deschisă, la faimosul nostru broiler la temperaturi de până la 750 de grade .

Dar nu totul este bazat pe carne. Meniul pe care ți l-am pregătit este unul complet, de la pui, miel, vită sau fructe de mare, până la supe și salate, fără a-i uita pe vegetarieni pentru care avem o serie de feluri speciale.

Și chiar daca steak-ul este rege aici, el nu e totul. JW Steakhouse este plin de surprize: oricând ai chef, te așteptăm în propriul nostru Bourbon Bar, unde vei putea alege, cu ajutorul barmanului expert, cel mai potrivit whiskey american pentru ocazie. Pe care poți să-l sorbi apoi într-o conversație liniștită în Cigar Lounge alături de un interlocutor care, la fel de bine, poate savura un pahar de vin din impresionanta noastră listă de vinuri de clasă din întreaga lume.

Nu în ultimul rând, în afara spațiului generos și deschis, suntem convinși că vei aprecia și facilitatea noastră de private dining, ce permite mese de grup sau speciale într-un cadru surprinzător de intim.

American Express, Mastercard, Visa

Parcare privată, Parcare publică

13 Septembrie / Central

13 Septembrie 90, J.W. Marriott

L - V: 12:30 - 16:00 | 18:30 - 23:30
S: 18:30 - 23:30
D: 12:30 - 16:00

Rating și review-uri