Despre Karishma Indian Restaurant

Situat în capitala României, restaurantul indian Karishma are o atmosferă ce reprezintă o invitaţie la eleganţă, comfort şi rafinament. Un meniu inspirat din delicata bucătărie indiană, cu mâncăruri tradiţionale şi moderne făcute din cele mai fine şi mai proaspete ingrediente.

O serie de condimente proaspete, picante şi aromate de pe întreg ţinutul Indiei sunt îmbinate în fiecare zi cu o măiestrie veche de sute de ani, indispensabilă bucătăriei indiene.

Contrar zvonurilor, mâncarea indiana nu este şi nici nu trebuie condimentată în exces astfel încât să nu poată fi savurată. De fapt, arta bucătăriei indiene stă în rafinamentul condimentării. Pentru a putea satisface toţi clienţii noştri, noi oferim diferite niveluri de condimentare pentru aproape toate mâncărurile din meniu.

Savuraţi aromele exotice şi gusturile subtile ale celei mai fine bucătării indiene, ce îşi are originile în bogata regiune din nordul Indiei! Simţiţi-vă ca acasă şi bucuraţi-vă de ospitalitatea noastră şi de mâncărurile autentice pe care vi le oferim!

Aici la Karishma noi ne străduim să facem miracole în fiecare zi şi ne dorim că şi voi să fiţi o parte din aceste miracole.

Evenimente, Indian, Terasă, Vegetarian

www.karishma.ro

Mastercard, Visa

Parcare publică

Moşilor / Central

Str. Iancu Căpitanu nr.36

L - D 12:00 - 24:00

Rating și review-uri