Despre Kunnai

Restaurant exclusiv de nefumători.

Kunnai este un refugiu cu specific Thai contemporan în inima Bucureştiului. Ne găsiţi pe strada Copilului nr. 6, vis-à-vis de piața Domenii, în bulevardul Ion Mihalache (la 5 minute de Arcul de Triumf şi la 10 minute de Piaţa Victoriei). O insulă ascunsă a Thailandei moderne în mijlocul Europei de Est, Kunnai vă oferă o varietate complexă de mâncăruri Thai, create cu grijă de către Anne Ampawan şi Chef Songrit.

Kunnai înseamnă “Doamna Modernă”, o denumire dinamică pentru lumea actuală iar esenţa conceptului poate fi rezumată la: un décor unic, simplu şi în acelaşi timp uluitor care să îţi acompanieze experiența culinară şi care să te ducă într-o călătorie Thailandeză de neuitat. În designul Kunnai se regăseşte amprenta creativă a pictorului şi artistului Aran Chankasem şi a echipei StudioQube Bangkok.

În compania unei selecţii fine de vinuri şi a unei selecţii diversificate de băuturi tropicale, Kunnai porneşte de la tradiţia culinară Thai şi crează un meniu contemporan care permite atât cunoscătorilor mâncării bucătăriei Thai cât şi novicilor să aibă parte de o experienţă culinară inedită.

Asiatic, Modern cuisine, Thailandez, Wine Bar

TJ

www.kunnai.ro

Mastercard, Visa

Parcare publică

1 Mai / Nord

Str. Copilului nr.6-12

L - D 12:00 - 24:00

Rating și review-uri