Despre La Nuci Restaurant & Ballroom

Restaurantul LaNuci deschis în 1992, este un local de familie având o bucătărie bazată pe produse realizate doar cu ingrediente naturale de o calitate superioară şi cu ulei de măsline extravirgin produs în livada familiei din Peloponez - Grecia.

Restaurantul "La Nuci" are în spate o poveste şi o experienţă în zona gastronomică de aproape un sfert de veac. De la preparate tradiţionale româneşti precum ciorbă de burtă, mici, sarmale, fripturi de berbecuţ, vită sau pui, până la delicatese exotice din zona Mexicului, Italiei, Spaniei sau Chinei. În plus, chefii restaurantului La Nuci vă oferă începând cu acest an şi delicii culinare are bucătăriei moleculare şi preparate pregătite pe echipamente de ultimă generaţie – sous-vide pentru cărnuri, deshidrator de fructe pentru deserturi formidabile şi ultima generaţie de aparate pentru gelaterie ca în piaţetele din Roma. "La Nuci" nu este doar un restaurant, e o călătorie fulminantă pentru arome, gusturi şi senzaţii cu sens, care te vor face să revii de fiecare dată ca să încerci cel puţin un preparat nou în fiecare zi.

4 MOTIVE ca să alegi Restaurantul "La Nuci"

1. Tradiţie în gastronomie

Restaurantul "La Nuci" are în spate un brand cu o vechime de aproape un sfert de veac, dar povestea a început în urmă cu 50 de ani, cu doi nuci. La umbra lor se opreau pe atunci călători obosiți care veneau dinspre munte cu gândul de a ajunge la București sau care plecau dinspre București spre munte. Restaurantul pe care-l știți astăzi, pe atunci era doar casa unor oameni simpli dar cu dragoste pentru gastronomie. Dacă la început proprietarii le ofereau oamenilor cârnați, ochiuri, brânză şi alte produse, cu timpul au ajuns să le servească ciorbe de burtă, frigărui, mici. Au apărut mesele, scaunele, s-au extins anexele gospodărești şi aşa a apărut restaurantul.

2. Cele mai bune bucate românești pregătite cu cele mai bune ingrediente

Ingredientele din preparatele culinare cu specific românesc din cadrul restaurantului "La Nuci" şi nu numai, sunt pregătite "homemade". Sosuri, ketchup, elemente de dressing, totul se face "in house", cu cele mai naturale elemente pentru un plus de savoare şi gust.

3. Diversitate culinară

Pentru că știm că oamenii nu sunt toți la fel dar toți avem gusturi şi dorinţe, Restaurantul "La Nuci" oferă zeci de preparate de pui, vită, viţel, berbec şi alte mix-uri de salate şi aperitive pentru a satisface şi cele mai exigente idei în materie de bucătărie. Aici găsești de la vedetele

din bucătăria grecească, italienească, chinezească, franțuzească, nemțească, sârbească pana la delicatese din bucătăria…moleculara.

4. Orice masă copioasă are nevoie de o băutură aleasă

De la "vinul casei" în 4 sortimente: dulce, demidulce, sec şi demisec, până la coniac, rom, whiskey irlandez, scoţian sau American şi alte tipuri de alcool, Restaurantul La Nuci ştie să-ţi recomande mâncarea potrivită cu băutura potrivită, cocktail-uri alcoolice sau non-alcoolice.

Nu te-am convins? Vino măcar o data la noi, fă o rezervare şi îți garantăm că vei reveni.
www.lanuci.ro

Mastercard, Visa

Parcare privată, Parcare publică

Colentina / Est

Şoseaua Bucureşti-Urziceni 28, Afumaţi

L - D 10:00 - 22:30

Rating și review-uri