Despre La Samuelle

“One’s destination is never a place, but a new way of seeing things” – Henry Miller

Cu un meniu captivant şi creativ, care te invită la o călătorie culinară în jurul lumii, cu reţete internaţionale reinterpretate maiestuos de bucătarul şef Sami Corodianu şi o atmosferă primitoare şi confortabilă, a cărei temă de design interior este desprinsă din aventurile marilor exploratori ai lumii sau din peripeţiile personajelor lui Jules Verne restaurantul “La Samuelle” este locul, care, cu siguranţă va crea multe poveşti şi amintiri frumoase, şi cel mai important va satisface poftele gastronomice ale celor mai împătimiţi gurmanzi. Este destinaţia în care te vei simţi în fiecare zi ca într-o vacanţă croită special pentru tine, călătorule….

Ai poftă de un City break? La aperitiv te poţi răsfăţa cu un Tokio Shrimp Ceviche, avocado & caviar sau o deliciosă Melbourne Cream of Asparagus Soup.

Ai poftă de aventură? Schimbă registrul de călătorie cu cel de Explorer. Savurează in tihnă un Marco Polo Asian octopus with vegetable cous-cous.

Pentru savoare intensă, elegantă şi stil, cultură şi istorie alege stilul Gourmet şi delectează-te cu un Alexander the Great beef medallion.

La finalul festinului iţi recomand să nu ignori desertul în stil Artisan, un Michelangelo Pana cotta, cu jeleu de portocale şi piper roşu, care-ţi va cuceri complet simţurile.

Va trebui să revii!! După mai multe încercări ale fiecărui preparat din această magnifică călătorie vei putea spune: “În fine! Am descoperit America!” :)

Evenimente, Fine dining, Internațional

Sami Corodianu

American Express, Mastercard, Visa

Parcare publică

Aviatorilor / Nord

Piata Charles de Gaulle nr.3-5

L - D 10:00 - 00:00

Rating și review-uri