Despre La Vitrine

Deschis în toamna lui 2015, Restaurantul La Vitrine este animat, elegant, în trenduri vibrante. Cadrele perfecte pentru Instagram, meniul urban mediteraneean, terasa pe timpul verii și șemineul pe timpul iernii - toate acestea dau tonul unor seri pline de inspirație.

La orice masă te așezi, vezi spectacolul naturii fără obstacole.

Design minimalist cu accente turcoaz. Lumină caldă, naturală. Atmosferă de lounge. Priveliștea încântătoare a lacului. Un meniu care se citește ca un ziar, pentru că aduce noutăți. Ingrediente speciale, în combinații surprinzătoare. Vedete ale bucătăriei internaționale. Oferă-ți experiența „La Vitrine”!

Se deschide la primele semne de primăvară. Caldă și relaxantă, cu un design industrial chic, este cadrul perfect pentru mese de prânz, cocktail-uri, cine romantice sau evenimente speciale.

Aflat pe domeniul Hotel Caro Club, restaurantul La Vitrine oferă clienților un ambient inegalabil și varietatea meniului cu specific internațional.

Culorile cerului, lacul Tei sau focul hipnotizant din șemineu, îți rețin privirea în timp ce aștepți meniul La Vitrine. Imagini fără filtre, pentru că iubim culorile naturale. Ingrediente și arome internaționale, pentru toate gusturile. Lumina caldă și muzica de lounge, pentru că respectăm intimitatea oaspeților.

Terasa La Vitrine este deschisă oaspeților hotelului Caro și exploratorilor în căutare de un adăpost înverzit, departe de agitația urbană. La prânz și cină te poți bucura de savuroasele preparate La Vitrine, după programul restaurantului. În restul timpului, terasa funcționează ca o "fabrică de zen", cu băuturi de la bar și energie pozitivă. Este dotată cu încălzitoare pentru zilele răcoroase.

Mastercard, Visa

Parcare privată, Parcare publică

Floreasca / Nord

Barbu Văcărescu 164A, Hotel Caro

12:00 - 15:00 / 18:00 - 23:00

Rating și review-uri