Despre L'Incontro

L'incontro Titan şi-a deschis porţile în anul 2003 iar de atunci încercăm continuu să ne îmbunătăţim reţetele şi să aducem un plus de savoare fiecărui preparat încât să satisfacem şi cei mai exigenţi clienţi.

Restaurantul nostru este locaţia ideală pentru orice fel de evenimente, fie că ieşiţi în oraş cu prietenii, cu familia, sau organizaţi o masă festivă pentru că deţinem un meniu variat cu preparate din bucătăria românească, italiană şi chinezească şi vă punem la dispoziţie 5 saloane, dintre care 2 pentru nefumători, unde aveţi posibilitatea de a organiza orice fel de eveniment în limita a 90 de de persoane.

Începând cu Iulie 2012 L'încontro Titan nu mai are nicio legătură cu restaurantul L'incontro Berceni şi mai ales cu noul L'încontro Grill situat în vecinătatea restaurantului L'incontro Berceni, care a copiat designul terasei noastre şi încearcă să facă asocieri folosind aceaşi titulatura.

Nu ne asumăm responsabilitatea calităţii produselor vândute la restaurantul L'incontro Grill sau L'incontro Berceni chiar dacă ele au fost odată comune.

Chinezesc, Italian, Românesc, Thailandez

Mastercard, Visa

Parcare publică

Titan / Est

Str. Postavarului nr.92

L - D 10:00 - 24:00

Rating și review-uri